marime text:

SONDAJ: Care a fost cel mai bun Superstar din WWE in 2011? Vezi lista candidatilor si ce realizari au avut:

Doua Superstaruri la care nimeni nu se gandea anul trecut au ajuns in varf, un om cu o baza mare de fani care in sfarsit a explodat, omul care a castigat Main Eventul la Wrestlemania si cei doi veterani care domina WWE-ul in ultimii ani! Doar unul poate fi Superstarul anului 2011!


	<span style="color:#f00;">SONDAJ:</span> Care a fost cel mai bun Superstar din WWE in 2011? Vezi lista candidatilor si ce realizari au avut:

- Alberto del Rio - Probabil omul cu cele mai mari performante in 2011. A castigat Royal Rumble-ul cu 40 de oameni, a castigat la Money in the Bank, a obtinut 2 titluri WWE, primele din cariera. A luptat in ultimul meci din cariera lui Edge.

- CM Punk - Pentru toata lumea, actualul Campion WWE a devenit o certitudine in 2011, mai ales dupa promo-ul controversat. A castigat 3 meciuri pentru titlul WWE si a reusit sa devina poate cel mai popular Superstar din WWE.

- John Cena - Castigator al acestui trofeu in ultimii 2 ani, Cena a castigat si el 3 meciuri pentru titlul WWE. A pierdut insa la capitalol popularitate si a pierdut in Main Event la Wrestlemania.

- Mark Henry - Poate cel mai mare progres din industrie. Mark Henry nu parea sa fie in primii 20 din WWE acum un an insa a reusit in doar cateva luni sa-i distruga, rand pe rand, pe Big Show, Kane, Sheamus, Randy Orton, The Great Khali si Daniel Bryan. A oferit un moment incredibil cand a rupt ringul cu Big Show.

- Randy Orton - Desi a ramas la fel de popular si are 2 titluri mondiale in palmares, Randy a avut un an mai degraba sub medie sa. A dominat mai multe luni Smackdownul insa acum e eclipsat de Mark Henry.

- The Miz - A inceput anul fiind detinatorul titlului WWE si a reusit sa castige in Main Event la Wrestlemania. A pierdut apoi titlu si a avut un regres imens. Pare sa-si fi revenit in ultimele saptamani si a fost in Main Event si la Survivor Series, unde a fost insa batut chiar el de catre The Rock.

Sondaj
Care a fost cel mai bun Superstar din WWE in 2011? (10896 voturi)
 
Alberto del Rio
439 voturi
 
CM Punk
27.89%
3039 voturi
 
John Cena
42.93%
4678 voturi
 
Mark Henry
330 voturi
 
Randy Orton
19.88%
2166 voturi
 
The Miz
244 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu