marime text:

The Miz: "Voi incasa valiza Money in the Bank pe John Cena!"

Castigatorul meciului Money in the Bank din Raw dezvaluie tot! Acea valiza aproape garanteaza ca va fi Campion WWE, iar Miz vrea ca victima lui sa fie John Cena!


	The Miz: &quot;Voi incasa valiza Money in the Bank pe <span style="color: rgb(255, 0, 0);">John Cena</span>!&quot;

IGN.com e site-ul care a publicat interviul cu Miz, interviu luat la cateva zile dupa ce acesta castigase valiza Money in the Bank:

Despre cum a intrat in wrestling:
Fratii Ballard m-au antrenat. Ei m-au invatat baza. Erau nume care acum inseamna multe pe acolo. Frankie Kazarian, Samoa Joe erau acolo. Cena tocmai plecase. Chiar inainte sa ajung eu. Nu stiu daca mai era cineva care acum e in WWE. Mike Knox era in IZW si m-am luptat cu el de vreo 2 ori in indy. Acestia sunt oamenii principali, mai mult sau mai putin. Ceilalti renunta. Credeti-ma, am vazut foarte multi oameni care au venit acolo si au renuntat!

Despre cum a fost sa fie mentorul lui Bryan Danielson in NXT: Mi-a placut mult! Cand am aflat ca va fi bobocul meu, mi s-a parut o miscare geniala. Chiar a fost. Gandeste-te putin. Sunt cel la care oamenii se uita in jos si spun "tipul asta nu poate sa lupte! Nu-l putem suporta." Si se uita la Danielson ca la un zeu! Spun ca e cel mai bun wrestler din punct de vedere tehnic din lume. Eu nu il stiam inainte sa vina si am pus astfel problema: 'da-i naibii pe cei care spun ca e cel mai bun. El nu a fost in WWE'. A luptat in toata lumea dar WWE-ul e o entitate diferita. Nu seamana cu nimic din ce a simtit vreodata!

Despre diferentele dintre el si Danielson:
Oamenii cred ca eu am ajuns de la un reality show direct in WWE. Cred ca am fost cautat de companie pentru ca am fost la TV si am un nume si imi place wrestlingul. Nu a fost deloc asa. Am platit 2.500 de dolari ca sa merg la scoala de wrestling. Am dat din propriul buzunar ca sa invat sa lupta in timp ce eram inca un star la MTV si faceam showuri pentru ei. Insa nu m-a deranjat deloc pentru ca era ceva ce vroiam neaparat sa fac. Si am fost 3 ani in promotiile independente. Imi cer scuze ca nu am avut nevoie de 10 ani. Greseala mea. Mi-a luat mai putin pentru ca am o calitate pe care WWE-ul o cauta. Bryan Danielson are acel 'it factor'? Ca sa fiu sincer cred ca a facut o treaba grozava cat a fost in NXT. Drept dovada ca oamenii inca ii scandeaza numele.

Insa din faptul ca nu mai e aici ar trebui sa invete. Insa in ceea ce il priveste, m-a cucerit. Mi-a schimbat parerea despre el. Am crezut ca o sa fie un tip care se pierde cand are microfonul in mana. Si am vazut si niste meciuri din indy si nu am fost dat pe spate. Cred ca asta se tragea de la faptul ca toata lumea zicea ca e 'cel mai bun din lume'. Cred ca a fost ridicat atat de mult de prietenii din indy ca a fost ca in situatiile alea in care toata lumea iti spune despre un film ca e super, ca trebuie neaparat sa il vezi si dupa ce il vezi zici 'a fost bun, insa nu atat de grozav cum spunea toata lumea'. Asa era Danielson pentru mine la inceput. Dar cred ca spre final si-a demonstrat valoarea incontestabila.

Pe cine va incasa valiza Money in the Bank:
Cena. Iata de ce. Am avut 6 luni in care l-am facut praf prin promo-uri. In fiecare saptamana il zdrobeam. Iar cand a venit Pay Per View-ul m-a omorat! Acum sa fim seriosi. Nu eram pregatit pentru Cena. Toata lumea stia asta. Dar acum? Cred ca sunt pe drumul cel bun. Nu mai am mult pana sa ajung la punctul la care pot sa fiu la acelasi nivel cu el.

Sondaj
Ai vrea sa incaseze The Miz valiza Money in the Bank pe John Cena? (1981 voturi)
 
Da, sa o piarda si sa NU devina Campion Mondial!
52.90%
1048 voturi
 
Da, sa ii ia Centura lui Cena!
13.38%
265 voturi
 
Nu, mai bine sa o incaseze pe Sheamus!
33.72%
668 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu