marime text:

The Rock schimba discursul - e gata sa se lupte din nou in ring! Vezi replica lui Cena

Meciul pe care fanii nu credeau ca o sa il vada vreodata, duelul dintre probabil cei mai populari oameni din generatie lor, The Rock vs John Cena ar putea avea loc. Gazda Wrestlemania 27 a dezvaluit ca e gata sa revina in ring! Vezi ce spun cei doi


	The Rock schimba discursul - e gata sa se lupte din nou in ring! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi replica lui Cena</span>

In ultimul numar al revistei WWE-ului, in care The Rock este pe coperta, Rocky este intrebat in cadrul unui interviu cate din costumele vechi pe care le folosea in ring a pastrat: "Inca le mai am pe toate. Sunt la mine acasa. Nu putea sa plece undeva pentru ca stiam ca intr-o buna zi le voi folosi din nou."

Apoi a fost intrebat daca asta inseamna ca s-a intors si in WWE si pentru meciuri. Chiar daca raspunsul nu este transant, Rocky da senzatie ca sunt mari sanse: "Sa fac filme este un lucru care imi place si stiu ca le aduce multor oameni bucurie, iar asta imi aduce mie o imensa satisfactie. Sa fie in ring si sa le ofer divertisment fanilor si sa rup fundurile adversarilor imi aduce de asemenea o imensa satisfactie. Pot garanta ca le pot face pe amandoua."


Cena nu este genul de om care sa-si tina gura. In cadrul unui interviu pentru Newsday.com, Cena a vorbit despre Rocky: "Faptul ca incearca sa creeze un conflict cu cel mai tare om de aici, e cam stilul lui. Dar ma stiti bine, nu ma dau la o parte din calea nimanui."

Despre prezenta lui Rock la Wrestlemania, Cena a spus: "El ar trebui sa fie gazda. Asta e tot ce stiu. Cand s-a intors in prima seara a spus ca e pentru totdeauna. Pot doar sa sper ca asta sa fie adversarul deoarece cu siguranta mi-ar placea sa am multe, multe meciuri cu el."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu