marime text:

TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Wrestlerii din Samoa au avut mult succes in wrestling. Avand in vedere ca gemenii Uso au luat cu asalt divizia la echipe din WWE, e clar ca samoanii vor mai avea un cuvant de spus si in viitor. Care e insa cel mai bun wrestler nascut in Samoa din istorie?


	TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Sa fii un wrestler Samoan inseamna si ca faci parte din o familie uriasa. Se pare ca aproape toti wrestlerii din Samoa sunt inruditi intr-un fel sau altul. Chiar daca nu sunt cunoscuti pentru viteza din ring, Samoanii au insa abilitati in rig iesite din comun, abilitati care umpla arenele. Acestia sunt cei mai buni 5 Samoani din istorie:

5. Rikishi

In copilarie, Rikishi a fost antrenat de cea mai buna echipa din Samoa, The Wild Samoans. Chiar daca in multe momente ale carierei lui a fost doar comic si atat prin dansurile lui, a avut o cariera plina de succes. A castigat de 3 ori Centurile la Echipe si a fost si Campion Intercontinental.

4. Yokozuma

Chiar daca nu a fost unul dintre cei mai gratiosi wrestleri, cand Yokozuma era in ring, aveai ce vedea. A fost de 2 ori Campion Mondial si de doua ori Campion la Echipe cu Owen Hart. Numele lui inseamna 'un luptator sumo de cea mai inalta speta', ceea ce e amuzant avand in vedere ca are origini Samoane. A castigat si meciul Royal Rumble in 1993.

3. Peter Maivia

"Marea capetenie', cel care a fost si bunicul lui The Rock, este tinut minte si pentru ca era capul familiei Samoane de wrestling. A fost foarte popular si plin de succes in NWA si, in 2008, a fost inclus in Galeria Celebritatilor din WWE. Mostenirea lasata de el a fost transmisa multor wrestleri Samoani care i-au urmat.

2. Samoe Joe

Cel mai bun Samoan din wrestlingul de azi, Joe a avut mult succes oriunde a fost. A castigat de 4 ori Centura Diviziei X si a fost si Campion Mondial in TNA. E mereu foarte bun in ceea ce face in ring si face show.

Mentiuni - Umaga si The Wild Samoans

Am vrut sa fac un top individual si de aceea The Wild Samoans, cea mai buna echipa de Samoani din istorie nu e in acest top. Afa si Sika au fost inclusi in Galeria Celebritatilor din WWE in 2007 - ei au fost de 3 ori Campioni la echipe in WWF.

Umaga, Dumnezeu sa-l odihneasca, a avut, din pacate, o cariera mult prea scurta pentru a-l include in top 5. Desi a fost incredibil de agil in ring pentru un om de 160 de kilograme, Umaga nu si-a atins potentialul.

1. The Rock

'The most electrifying man in sports entertainment'… The Rock! Cel mai bun wrestler dintre membrii familiei lui si, cu siguranta, cel mai bun Samoan care a intrat vreodata intr-un ring de wrestling. A fost de 7 ori Campion WWE, a avut niste dueluri incredibile cu Stone Cold Steve Austin, Triple H sau Chris Jericho. Este unul dintre cei mai buni din istorie - daca ar mai fi luptat 3-4 ani, nici macar nu ar mai fi existat vreo dezbatere pe acest subiect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariueu (2010-10-28 16:02:12)
1. se numeste Yokozuna si nu Yokozuma. 2. Yokozuna avea origini samoane, dar caractrul lui din ring era japonez. 3. Peter Maivia este bunicul lui the Rock, deci the Rock este de origini samoane. 4. Top facut perfect (parerea mea) raspunde »
cena (2010-08-16 22:01:59)
ba si jimmy super fly snuka a fost tare si era samoan. rikishi. raspunde »
andrey (2010-08-04 17:35:58)
:)):)) Yokozuma nu e SAMOAN! in locul lui Yokozuma trebuia sa il bagatu pe Umaga desteptilor :)) :)) :)) LoL raspunde »
Jeff Hardy (2010-07-17 12:44:51)
Ce mah Umaga mai bun decat samoa joe nu da mai bun decat ala de pe 3 sau chiar ca rkisi trb sa fie pe 3 sau 5 raspunde »
Regele Regilor (2010-07-16 22:19:36)
io cred ca Umaga trebuia sa fie pe locu 2 finca era un om puternic si agil el inainte face spectacol calumea acu nu pre mai e misto daca nu sunt samoani in WWE raspunde »
vremea trece... (2010-07-16 21:16:49)
frate atunci era wrestling de calitate.acum toti sunt niste muieri.imi aduc aminte meciul de la survivor series 2001 cand wwf-ul (the rock,kane,undertaker,chris jericho si big show) invingea echipa aliantei (stone cold,rvd,shane mcmahon,kurt angle si booker t) in care invigatorul lua tot.luptatorii de acum sunt slabi.niciunul dintre ei nu aveau sanse pe acele vremuri la centura wwf sau cea wcw.nu ati vazut ca 7 oameni bat tot vestiarul raw-ului.nexus imi aduce aminte de invazile ecw-ului in raw si in smakdown.atunci era show de calitate.acum e prea mult regizat. raspunde »
StarAp (2010-07-16 21:13:00)
Ce porcarieeee!Umaga a fost super tare,mult mai bun ca tampitu de Samoa Joe,Umaga trebuia sa fie pe 2. raspunde »
StingTNA (29 2010)
samoa joe merita sa fie pe locul 2
raspunde »
tudorel (2010-07-16 17:34:59)
ai dreptate marian,the rock este de origini samoane din partea mamei sale raspunde »
marian (2010-07-16 16:51:17)
the rock este de origini samoane(din partea mamei sale)...asa tin eu minte raspunde »
Umaga (2010-07-16 16:13:43)
Umaga de 10 ori mai bun ca Rikishi.Rikishi = 0 titluri mondiale,Samoa Joe = 3 titluri in TNA,Yokozuna a fost foarte bun si R.I.P,The Rock e o legenda merita sa fie aici,Peter Maivi nu stiu cine e si Umaga chiar daca nu e aici a fost mult mai bun ca Rikishi sau Samoa Joe!Daca nu sunteti de acord problema voastra! raspunde »