marime text:

TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Wrestlerii din Samoa au avut mult succes in wrestling. Avand in vedere ca gemenii Uso au luat cu asalt divizia la echipe din WWE, e clar ca samoanii vor mai avea un cuvant de spus si in viitor. Care e insa cel mai bun wrestler nascut in Samoa din istorie?


	TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Sa fii un wrestler Samoan inseamna si ca faci parte din o familie uriasa. Se pare ca aproape toti wrestlerii din Samoa sunt inruditi intr-un fel sau altul. Chiar daca nu sunt cunoscuti pentru viteza din ring, Samoanii au insa abilitati in rig iesite din comun, abilitati care umpla arenele. Acestia sunt cei mai buni 5 Samoani din istorie:

5. Rikishi

In copilarie, Rikishi a fost antrenat de cea mai buna echipa din Samoa, The Wild Samoans. Chiar daca in multe momente ale carierei lui a fost doar comic si atat prin dansurile lui, a avut o cariera plina de succes. A castigat de 3 ori Centurile la Echipe si a fost si Campion Intercontinental.

4. Yokozuma

Chiar daca nu a fost unul dintre cei mai gratiosi wrestleri, cand Yokozuma era in ring, aveai ce vedea. A fost de 2 ori Campion Mondial si de doua ori Campion la Echipe cu Owen Hart. Numele lui inseamna 'un luptator sumo de cea mai inalta speta', ceea ce e amuzant avand in vedere ca are origini Samoane. A castigat si meciul Royal Rumble in 1993.

3. Peter Maivia

"Marea capetenie', cel care a fost si bunicul lui The Rock, este tinut minte si pentru ca era capul familiei Samoane de wrestling. A fost foarte popular si plin de succes in NWA si, in 2008, a fost inclus in Galeria Celebritatilor din WWE. Mostenirea lasata de el a fost transmisa multor wrestleri Samoani care i-au urmat.

2. Samoe Joe

Cel mai bun Samoan din wrestlingul de azi, Joe a avut mult succes oriunde a fost. A castigat de 4 ori Centura Diviziei X si a fost si Campion Mondial in TNA. E mereu foarte bun in ceea ce face in ring si face show.

Mentiuni - Umaga si The Wild Samoans

Am vrut sa fac un top individual si de aceea The Wild Samoans, cea mai buna echipa de Samoani din istorie nu e in acest top. Afa si Sika au fost inclusi in Galeria Celebritatilor din WWE in 2007 - ei au fost de 3 ori Campioni la echipe in WWF.

Umaga, Dumnezeu sa-l odihneasca, a avut, din pacate, o cariera mult prea scurta pentru a-l include in top 5. Desi a fost incredibil de agil in ring pentru un om de 160 de kilograme, Umaga nu si-a atins potentialul.

1. The Rock

'The most electrifying man in sports entertainment'… The Rock! Cel mai bun wrestler dintre membrii familiei lui si, cu siguranta, cel mai bun Samoan care a intrat vreodata intr-un ring de wrestling. A fost de 7 ori Campion WWE, a avut niste dueluri incredibile cu Stone Cold Steve Austin, Triple H sau Chris Jericho. Este unul dintre cei mai buni din istorie - daca ar mai fi luptat 3-4 ani, nici macar nu ar mai fi existat vreo dezbatere pe acest subiect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariurazvansket (2010-07-16 15:49:05)
cum dq sa gie the rock samoan ma ca erl so nascut in california cu tatuaju da am auzit povestea so dus in samoa muulllt timp so intors si dupaia so dus iar ca sa-si faca tatuaju ala .. raspunde »
EddY (2010-07-16 15:40:58)
The Rock e samoan?!?! nu stiam si chair daca e e cel mai bun,cel mai bun va zic ;) raspunde »
Adi (2010-07-16 15:37:23)
the rock samoan omg =)) de obicei samoani sunt grasi afa sika umaga rikish samoa joe si YOKOZUNA =))))) peter bunicu lu the rock si dwayne nus grasi ba din contra au un corp belea ;) raspunde »