marime text:

Triple H se gandeste la retragere: "Nu voi lupta ca Ric Flair si Hulk Hogan cand voi avea 60 de ani!"

Lunile trec iar Triple H este in continuare departe de ringul de wrestling. Accidentat de catre Sheamus in Main 2010, "Regele Regilor" a suferit o recidiva care il jeneaza in continuare! Vezi tot ce a spus HHH intr-un interviu - afla cum o cheama pe cea de-a 3-a fiica a sa


	Triple H se gandeste la retragere: "Nu voi lupta ca Ric Flair si Hulk Hogan cand voi avea 60 de ani!"

Iata cateva dintre lucrurile pe care le-a spus Triple H in acel interviu telefonic care a tinut peste 30 de minute si care poate fi ascultat pe site-ul RXMuscle.com:
-- Triple H a garantat ca nu va fi precum Hulk Hogan si Ric Flair, care inca mai lupta desi au peste 60 de ani. Hunter a mai spus ca el si Shawn Michaels s-au pus de acord sa-si spuna unul celuilalt cand e timpul sa se retraga si spune ca el nu a avut acea conversatie cu HBK inainte ca acesta sa se retraga.
-- In legatura cu reveirea in ring, HHH a spus: "Sper sa fie cat mai curand, obiectivul e ca in primavara sa fiu inapoi."
-- Momentan nu are foarte mult de lucruri pe partea de creatie in WWE dar a fost cel responsabil cu organizarea unor show-uri ale WWE-ului.
-- Triple H a confirmat lucrurile care s-au spus recent, anume ca socrul lui, Vince McMahon, doreste ca el sa aiba un rol mai important in WWE ca sa "invat partea cealalta a industriei". Triple H merge la majoritatea show-urilor si isi petrece foarte mult timp la sediul companiei.
-- Hunter a si povestit in detaliu cum si-a accidentat bicepsul, accidentare din cauza careia s-a amanat revenirea lui. Doctorii lui au crezut initial ca e o problema cu un nerv care era legat de o accidentare la gat. Accidentarea a avut loc in cadrul unui antrenament lejer la cateva saptamani de cand incepuse filmarile pentru filmul WWE-ului. Doctorul companiei i-a spus ca nu poate continua filmarile daca nu se opereaza.
-- Triple H a vorbit si despre fiica lui, Vaughn Evelyn. Dupa 3 fetite, el dezvaluie ca si-a dori un baiat si ca el si cu Stephenie au nume grozav pregatit insa nu a vrut sa il dezvaluie. La inceput, Stephanie isi dorea 5 copii iar el doar 2. A mai spus ca nu e sigur daca ar vrea sa aiba mai multi copii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu