marime text:

VIDEO! A ratat  de putin recordul ISTORIC! Cel mai tehnic luptator din lume, invins cu un salt incredibil al unui om de 180kg!

Saptamana in wrestling a fost una nebuna! Pe langa un meci pentru titlul WWE la Raw, si la Smackdown titlul mondial la categoria grea a fost pus in joc! In ambele insa, detinatorul centurii a reusit victoria! Daniel Bryan a ratat de putin o performanta fara precedent


	<span style="color:#f00;">VIDEO! </span>A ratat&nbsp; de putin recordul <span style="color:#f00;">ISTORIC</span>! Cel mai tehnic luptator din lume, invins cu un <span style="color:#f00;">salt incredibil</span> al unui om de 180kg!

Omul care trebuia sa fie deja campion mondial, dupa spusele majoritatii fanilor din Universul WWE, Daniel Bryan, a avut sansa la Smackdown sa creeze istorie - sa devina primul om care detine Centura Mondiala in acelasi timp cu valiza Bani in Banca!

Vazut ca un outsider clar in duelul cu Mark Henry intr-o cusca de otel, Daniel Bryan a fost in mai multe randuri aproape sa reuseasca o surpriza imensa. Insa nici manevrele de submission si nici viteza de a escalada cusca nu au reusit sa ii aduca victoria si titlul - in ciuda efortului urias si prestatie excelente, Bryan a fost invins de Mark Henry cu "cel mai puternic slam din lume", dat de pe corzi!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu