marime text:

VIDEO: A treia legenda care va intra in Hall of Fame este...

An de an, Superstaruri care au facut istorie in wrestling spera sa primeasca cea mai mare distinctie din industrie - sa intre in Hall of Fame. In 2011 vor intra Shawn Michaels si Jim Duggan. Vezi cel de-al treilea nume confirmat, un om cu o cariera de peste 5 decenii!

"Bullet" Bob Armstrong, o legenda in lumea wrestlingului, tatal arbitrului Scott Armstrong si a lui "Road Dogg" BG James. Superstarul care a debutat in wrestling in 1962 a fost si in Marina Americana inainte de a lupta. Probabil cel mai mare meci al carierei a avut loc in 1974 cand s-a luptat cu Jack Brisco pentru Centura Mondiala NWA.

Bob Armstong va fi introdus in Hall of Fame de catre cei 4 fii ai sai. "Hacksaw" Jim Duggan va fi introdus de catre "The Million Dollar Man" Ted DiBiase. Persoana care il va introduce pe Shawn Michaels este inca necunoscuta.

Ceea ce e foarte interesant la Bob Armstrong este ca el nu s-a retras desi are 71 de ani! Iata ce a spus dupa anuntul ca va intra in Hall of Fame.
Armstrong despre ce face el acum:
"Lupt in aproape fiecare weekend, uneori si in timpul saptamanii. Asta este destul de greu cand ai 71."
Armstrong despre intrarea in Hall of Fame:
"A fost o surpriza mare. Este ceva ce nu credeam ca mi se va intampla. Am lucrat destul de mult cu tatal lui Vince. L-am iubit, a fost un tip grozav. Lucram intr-o federatie mai mica si daca il rugam sa mi-i dea si mie pe Andre sau pe starurile mari, mereu ma ajuta, facea totul corect pentru mine."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu