marime text:

VIDEO: Bret Hart: "L-am batut pe Miz pentru Centura USA. Cum ar fi sa incerc si sa redevin Campion WWE?"

De 5 ori Campion in WWF si de 2 ori in WCW, Bret Hart este unul dintre cei mai mari wrestleri din istorie - locul 4 in topul facut de WWE. Revenit acum un an in WWE dupa 12 de pauza, Bret l-a invins in luna mai pe actualul Campion WWE. Vezi ce spune 'The Hitman' - l-ai vrea Campion WWE?

Iata ce a scris Bret Hart pe Facebook despre:

Revenirea din 2010
- "Au fost cateva momente grozave pe care le-am avut cu Shawn Michaels si Vince McMahon. Sa revin la Raw a fost incredibil chiar si cand am l-am pacalit pe Vince, cand l-am facut sa creada ca am piciorul rupt si cand sora mea Alison a fost la marginea ringului pentru Wrestlemania. A fost grozav sa ma intorc in WWE. A fost incredibil sa vorbesc din nou in ring in fata lumii alaturi de oameni ca Stone Cold, Undertaker, Shawn si chiar si Vince. A fost un vis implinit pentru mine si pentru toti fanii mei din toata lumea."

Miz - "Astazi, cand vad ca Miz este noul Campion WWE, nu ma poate lasa in pace gandul ca l-am batut pentru Centura Statelor Unite in primavara. De ce nu as putea sa imi fac inca o revenire si cumva sa iau titlu WWE inapoi? Asta e frumusetea wrestlingului profesionist. Nu inceta sa visezi, totul este posibil."

Despre revenirea in arena Madison Square Garden
- "Am facut in acea arena echipa cu Dinastia Hart impotriva celor din Nexus, eram incurajat de stranepoata mea, Kyra, de fata mea cea mai in varsta, Jade, de iubitul ei, Kyle, si de draga mea sotie Steph, pentru mine acesta a fost unul dintre cele mai importante momente ale anului. Le multumesc tuturor din New York care au venit, dar mai ales celor din WWE pentru ca au transformat acea noapte in realitate."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu