marime text:

VIDEO: Cea mai buna luptatoare din Europa a devenit MAJORA! Vezi ce poate

Englezoaica Britani Knight lupta de la 13 ani si e considerata cea mai promitatoare diva din Europa - iar acum abia a implinit 18 ani! E doar o chestiune de timp pana cand va ajunge in America ca sa devina cea mai buna! Vezi ce poate pustoaica!

Site-ul DivaDirt care tine la curent fanii cu lumea divelor din wrestling, nu numai cele din WWE, ci si din promotii mici precum SHIMMER, si o nominalizeaza pe Britani Knight ca fiind una dintre cele mai promitatoare femei din wrestling. La doar 18 ani, Britani are deja o cariera impresionanta.

Cine e ea?

La 18 ani, Britani Knight este cea mai buna femeie din Europa! Nascuta si crescuta in Norwich, ea provine din legendara dinastie Knight Wrestling(din care fac parte tatal ei “Rowdy” Ricky Knight, mama ei Sweet Saraya si fratii Zebra Kid & Zak Zodiac). Britani are deja 5 ani de experienta dupa luptele din Marea Britanie si, in ultimul timp, in restul Europei. Antrenata la Academia WAW condusa de familia ei, Britani a luptat pentru promotii mici precum WAW, HEW, Premier Promotions, RDW, Pro-Wrestling EVE, All Star Wrestling, NWF (Norvegia), BCC (Belgia), GSW (Germania), DPW (Danemarca) si altele!
 
Povestea ei pana acum…

Este greu sa vezi talentul pe care il are Britani Knight si sa constientizezi ca abia a implinit 18 ani in aceasta vara.  Desigur, au trecut 5 ani de la debutul ei intr-o echipa foarte poppulara “The Norfolk Dolls” alaturi de prietena ei Melodi. Dupa ce aceasta s-a retras, Britani a urcat rapid in clasamente ca competitoare in meciuri 1 la 1. A avut si meciuri impotriva propriei sale mame! In 2009, Britani a explodat devenind un star. Culmea, acest lucru s-a intamplat dupa ce si-a tradat mama! Ea a iesit din umbra familiei si si-a facut singura un nume devenind Campioana Femeilor Britanice prin castigarea consecutiva a titlurilor individuale in HEW, WAW, RDW & RQW.
 
Cu un talent in ring iesit din comun, cei de la Diva Dirt au ales-o ca fiind una dintre cele mai promitatoare femei din wrestlingul profesionist.
 
De ce am ales-o…
Britani Knight este un copil-minune, si unul care progreseaza pe zi ce trece. Nu a vazut Europa de foarte mult timp o femeie care sa fie atat de puternica in toate aspectele wrestlingului si sa fie atat de tanara. A fost deja catalogata de crainicul din SHIMMER ca un 'talent incredbili' cand a aparut pe un DVD la inceputul lunii. Se pare ca debutul ei in lumea wrestlingului din America este destul de aproape, ea avand deja oferte in acest sens din promotii mici. Cat despre TNA si WWE...? Putem spune ca ambele companii au auzit de ea. Lucruri mari o asteapta pe Britani Knight, mai devreme sau mai tarziu. Acest lucru e cert.
 
Sursa: DivaDirt.com
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu