marime text:

VIDEO: CM Punk s-a CONFRUNTAT cu noul sef din WWE, Triple H! Cum a incercat sa-l readuca in WWE si care a fost raspunsul Campionului WWE!

Campionul WWE pe care toata lumea il recunoaste in acest moment(mai putin cei din WWE), CM Punk, a intrerupt o conferinta de presa a WWE-ului la Comicon, chiar cand vorbea noul sef, Triple H! Vezi toata faza

Punk a vorbit cu noul sef din WWE, Triple H, neavand presiunea unui angajat care vorbeste cu seful sau pentru ca Punk nu mai este in companie. De aceea, CM Punk si-a permis sa il ia peste picior pe Triple H.

"Am eu o intrebare" au fost primele cuvinte ale lui CM Punk, intampinate cu urale de catre fanii prezenti la Comicon. "Am defapt trei intrebari. Nu o sa imi opresti microfonul asta, nu? Prima intrebare e: Cum e sa traiesti intr-o lume a fanteziilor, Hunter?"
Raspunsul lui HHH a fost usturator: "Cum e viata de somer?"
Punk: "Grozava defapt. Nu imi caut o slujba. Am auzit ca vreti sa incoronati un nou Campion WWE. Stiu ca esti un om cu integritate si onoare. Daca vrei asta, poti veni oricand in Chicago si sa incerci sa mi-l iei. A doua mea intrebare e: Cand o sa il lasati pe Zack Ryder sa apara la tv?"
HHH: "In primul rand, un campion mai si lupta si, in cazul in care nu ai auzit Punk, e o noua zi, un nou regim. Nu trebuie sa spui nimic acum, da-mi un telefon, sa vedem ce rezolvam."
Punk: "Stii unde sa ma gasesti, sunt sigur ca Stephanie(sotia lui Triple H, fiica lui Vince McMahon) are numarul meu de telefon."

Vineri seara la Raw de la ora 21, The Miz si Rey Mysterio se lupta pentru a deveni noul Campion WWE! Asta pentru ca domnia lui Punk este considerata incheiata dupa doar o zi si ca titlul a devenit vacant!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu