marime text:

VIDEO: Deschideti sampania! Femeia cu cel mai SEXY zambet a revenit in WWE!

S-a facut dreptate! Dupa saptamani in care Vickie Guerrero a facut ce a vrut in Smackdown, acum adevaratul Manager General s-a intors si a reangajat-o pe Kelly Kelly! Iar Kelly a luat-o la bataie pe Vickie care insa a fost ajutata! Vezi bataia pe cinste de la revenirea lui Kelly Kelly!

Ramasa fara Dolph Ziggler, concediat de Teddy Long pentru ca l-a atacat in vestiar, Vickie Guerrero parea pe cont propriu. Ea a oprit practic evenimentul Elimination Chamber ca sa il implore pe Teddy sa-l reangajeze pe Ziggler. Long a facut o reangajare, insa nu a fost cea dorita de Vickie - Kelly Kelly, cea care parasea Smackdownul in lacrimi acum cateva saptamani, s-a intors si a primit permisiunea de la Long sa ii faca orice doreste lui Vickie! Aceasta a primit insa un ajutor nesperat de la LayCool. Kelly a fost batuta mar de cele doua insa salvarea a venit de la cea mai buna diva din istorie - Trish Stratus!
Desi nu a mai luptat decat in 2 meciuri in ultimii 4 ani si jumatate, Trish a dovedit ca inca este cea mai tare! Si, de una singura, le-a distrus pe Layla si Michelle!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu