marime text:

VIDEO! Dupa ce s-a batut cu Vin Diesel, The Rock pune mana pe Bruce Willis! Cele 3 filme care-l transforma intr-unul dintre cei mai mari actori din lume:

The Rock si John Cena vor face show la Wrestlemania. E ca si cum la box s-ar bate Mayweather cu Pacquiao. Show-ul e LIVE duminica de la 2 noaptea, exclusiv in Romania pe Voyo.ro.

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

The Rock e star si la Hollywood. Ultimele sale doua filme au incasari de aproape 1 miliard de dolari. Inainte sa dea piept cu John Cena, The Rock s-a batut in Fast Five cu celebrul Vin Diesel.

Calatoria 2: Insula Misterioasa a fost unul dintre cele mai urmarite filme 3D ale anului.

La vara, The Rock va avea rolul principal alaturi de Bruce Willis in blockbusterul G.I. Joe 2.

80.000 de fani il vor vedea in ring cu Cena la wrestlemania 28. Show-ul e LIVE duminica de la 2 noaptea, exclusiv in Romania pe Voyo.ro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuCENA (2013-04-08 10:59:15)
Cena Champion. the rock este invins.insa un mare respect pentru amandoi. raspunde »
john cena (2013-04-08 10:55:23)
john cena best in the world raspunde »
PYREX23 (2013-04-06 18:42:13)
Se poate viziona WM 29 si cu VOYO ( alea 7 Zile Gratis) sau si chiar asa trebe sa platesc ca sa pot viziona ?!?! :) raspunde »
SmartUrl.it/RoML (2013-04-06 03:46:59)
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML raspunde »
Daywalker 3:16 (2013-04-03 22:15:04)
Vreau sa stiu ce site-uri straine vor difuza Wrestlemania 29 live..stiu ca e luni dimineatza..dar nu stiu la ce ora..deobicei era pe la un 2 sau cv de genu..dar nu stiu pe ce site..vreo sugestie?..Mersi raspunde »
Preda Vali (7 2013)
hey poti intra pe voyo sa-l vezi la 2 dimineata . succes
raspunde »
Daywalker 3:16 (7 2013)
Ms Valy..dar stiam ca pe Voyo trebuie sa platesc sa vad eventul..eu am gasit pe net cateva site-uri care il vor difuza live sper..dar nu stiu calitatea..anul trecut l-am vazut tot pe net..tot la 2 dimineatza...mersi oricum
WWE WM29 (2013-03-19 20:44:13)
cei din wwe au planuit ca cena sa fie huiduit in ultimul hal in meciul cu Rocky , mai ales dupa ce va castiga titlui ; in ultima perioada s'a discutat in special despre TURN HELLUL lui Randy Orton ( fie la WM29 , fie dupa WM29 , fie la EXTREME RULES ) raspunde »
Armi (2013-03-17 12:40:06)
Eu zic ca il bate john cena pe the rock asta e propunerea mea. raspunde »
ww.Redir.Ec/ManagerFootball (2012-04-17 13:59:49)
Esti Pasionat de Fotbal ? ...intra Aici ww.Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.Redir.Ec/ManagerFootball ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ww.Redir.Ec/TankOnline - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/TankOnline raspunde »
ww.Redir.Ec/ManagerFootball (2012-04-14 20:11:09)
Esti Pasionat de Fotbal ? ...intra Aici ww.Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.Redir.Ec/ManagerFootball ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
cristi (2012-04-14 00:06:00)
Am vazut Wrestlemania 28 live si moca. Foarte frumos. raspunde »