marime text:

VIDEO: Dupa Shawn Michaels, a doua legenda care va intra in Hall of Fame in 2011 este ...

An de an, Superstaruri care au facut istorie in wrestling spera sa primeasca cea mai mare distinctie din industrie - sa intre in Hall of Fame. In 2011, liderul clasei este nimeni altul decat Shawn Michaels. Vezi cel de-al doilea nume confirmat, omul care a castigat primul Royal Rumble!

"Hacksaw" Jim Duggan este al doilea om din clasa 2011 a celor care intra in Hall of Fame-ul WWE-ului. Dupa Shawn Michaels, castigatorul primului Royal Rumble din istorie, cel din 1988, are onoarea de a-si pune numele pe o lista plina de nume mari precum Andre The Giant, Ric Flair, Stone Cold Steve Austin, Hulk Hogan, Roddy Piper si multi altii.
Jim Duggan a reusit sa supravietuiasca in lupta cu cancerul la rinichi. Din pacate pentru el, singurul trofeu castigat in WWF a fost la Royal Rumble in 1988, nereusind insa sa castige vreo Centura. In WCW insa, el a fost Campionul Statelor Unite si ultimul Campion Television din istoria companiei. De asemenea, in momentul in care a intrat in Royal Rumble in 2009 a stabilit recordul pentru cea mai lunga perioada intre aparitiile in Royal Rumble.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu