marime text:

VIDEO: Familie cu talent - el a participat la Olimpiada, pe varul lui se bat Arsenal si Liverpool!

Cel mai in voga fotbalist japonez care marca un euro-gol de la 30m la Mondial in 2010 are un var la fel de celebru in Japonia, chiar daca meseria lui e foarte diferita - e wrestler profesionist, avand si meci cotat la 5 stele! Vezi povestea unei familii pline de talente

Keisuke Honda, fotbalist la TSKA Moscova, dorit de Liverpool inainte de plecarea lui Roy Hogdson, dar si de Arsene Wenger la Arsenal, a explodat la Mondialul din Africa de Sud. A marcat golul victoriei din primul meci impotriva Camerunului, apoi a primit premiul pentru Jucatorul Meciului din partea FIFA pentru performanta din meciul cu Danemarca, in care a marcat primul gol din lovitura libera si a dat o pasa geniala cu calcuiul la golul de 3-1(vezi mai sus meciul). Si la Cupa Asiei din startul lui 2011 a impresionat - a primit premiul pentru "Cel mai valoros jucator"! In vara, cu siguranta TSKA Moscova nu va mai putea sa il tina la echipa, pe langa Liverpool si Arsenal, si AC Milan si-a aratat interesul pentru mijlocasul ofensiv de 24 de ani.

In tara sa natala, Keisuke Honda este la fel de popular precum este si varul sau, Tamon Honda! Acesta a reusit sa reprezinte Japonia la 3 editii ale Olimpiadei, in 1984, 1988 si 1992 - toate participarile au fost in cadrul competitiei de wrestling freestyle! Cea mai buna clasare a fost un loc 5 in 84.
Dupa ce a terminat cu wrestlingul amator, Tamon Honda a trecut la profesionisti. A semnat cu una dintre cele mai mari promotii din lume, All Japan Pro Wrestlin. S-a impus ca wrestler la echipe, fiind de 2 ori Campion impreuna cu Jun Izumida si Masao Inoue. A plecat in 2000 in Pro Wrestling Noah. Probabil cel mai important moment al carierei lui a avut loc in 1995 cand a avut un meci cotat la 5 stele de catre Wrestling Observer Newsletter! Pe 30 Iunie 1995, Tamun Honda, Akira Taue si Toshiaki Kawada vs. Mitsuharu Misawa, Kenta Kobashi si Satoru Asako era un meci cum sunt doar cateva pe deceniu!
Vezi mai jos un alt meci extraordinar al lui Honda, impotriva celebrului Kenta Kobashi si Tsuyoshi Kikuchi.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu