marime text:

VIDEO: HBK, prezent la Wrestlemania 27?! Vezi cum a castigat primul Elimination Chamber din istorie!

Pe 17 Noiembrie 2002 avea loc primul meci Elimination Chamber din istorie - acel meci a consemnat si ultimul titlu mondial din cariera lui Shawn Michael! Acum, desi s-a retras, HBK ar putea sa apara la Wrestlemania 27!

Bryan Alvarez de la Wrestling Observer Newsletter a dezvaluit ca WWE-ul vrea ca Shawn Michaels sa apara la Wrestlemania 27 in rolul de arbitru special! Cine stie, poate chiar la meciul lui Undertaker, cel care l-a invins de 2 ori la cel mai mare eveniment din wrestling si l-a fortat sa se retraga! Desigur, totul depinde de ceea ce va vrea Shawn sa faca si de starea lui Undertaker, ingropat de viu la Bragging Rights.

Conform dezvaluirilor lui Alvarez, este foarte probabil ca WWE-ul sa-l fi dorit initial pentru acest rol pe Brock Lesnar.

Pana sa il revedem pe cel mai bun wrestler din istorie (conform topului facut de WWE), putem sa ne uitam la finalul meciului care i-a adus ultimul titlu mondial din cariera(vezi mai jos). La Survivor Series 2002, HBK i-a invins pe Chris Jericho, Booker T, Kane, RVD si pe Triple H (vezi mai sus imagini de pe tot parcursul meciului)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu