marime text:

VIDEO: John Cena a aflat viitorul adversar! Vezi ce MISIUNE IMPOSIBILA va avea acesta!

Campionul WWE, John Cena, a privit cu mare interes meciul dintre Alberto del Rio, The Miz si Rey Mysterio. La final, el i-a spus in fata viitorului adversar ce meci vor avea! Unul pe care Cena NU il poate pierde! Vezi finalul incendiar de la Raw

Fie ca a fost vorba de JBL, Batista sau Randy Orton, nimeni nu a reusit sa il faca pe John Cena sa urle in micron "I quit!". Cena si-a construit o cariera din modul in care nu cedeaza niciodata si indiferent de durerea la care a fost supus de catre adversari, nu a renuntat.

Iar exact asta trebuie sa faca Miz ca sa redevina Campion WWE. Sa-l faca pe Cena sa spuna "I quit!" in fata intregii lumi. Miz a reusit sa ii invinga pe Alberto del Rio si Rey Mysterio cu largul concurs al lui Alex Riley. Apoi Cena i-a dat vestea bomba iar Miz si-a dat seama imediat ca misiunea de la Over the Limit este una incredibil de dificila!

Nu s-a terminat insa totul asa. Suparat ca a fost lasat pe dinafara, R-Truth l-a atacat pe Rey Mysterio, omul pe care il considera nedemn de a aparea in Main Eventul de la Raw. Astfel, Truth a mai ranit un om dupa ce l-a accidentat pe John Morrison, cel care va trebui sa stea pe bara cateva luni!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu