marime text:

VIDEO: John Cena, IRONIZAT de The Rock - Vezi cum l-a UMILIT gazda Wrestlemania 27!

The Rock a facut show la revenirea in ringul de wrestling asa cum numai el stie - a luat un microfon si a incins atmosfera! Punctul culminant a fost momentul in care a mentionat numele unui mai vechi "prieten"! Vezi cum l-a atacat apoi pe Cena

The Rock va fi gazda Wrestlemania 27, in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro in noaptea dintre 3 spre 4 Aprilie. Iar in acea noapte ar putea sa aiba loc duelul la care fanii viseaza de ani de zile - John Cena vs The Rock! Si asta pentru ca situatia dintre cei doi a explodat!
Revenit in WWE dupa 7 ani de zile, Rocky nu a uitat de atacul pe care John Cena l-a avut la adresa lui in The Sun in 2008(vezi aici ce a spus Cena atunci). Iar raspunsul lui The Rock a fost facut in stilul caracteristic - l-a luat peste picior pe John Cena! Chiar si fanii cei mai infocati ai lui Cena au trecut insa peste acest amanunt si intreaga arena a scandat alaturi de Rocky toate frazele pe care el le-a facut celebre. Iar la Wrestlemania 27, cei peste 70.000 de oameni promit sa faca acelasi lucru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu