marime text:

VIDEO: Meciul meciurilor! Triple H si Undertaker S-AU INTORS si se lupta la Wrestlemania 27!

Bomba anuntata de WWE a avut foc dublu! Daca multi au ghicit ca pentru Undertaker "nu exista mormant care sa imi ii tina corpul la pamant", cum spune melodia lui Johnny Cash, surpriza a venit de la intoarcerea lui Triple H! Vezi un moment extrem de tensionat!

"Regele Regilor" s-a intors la Raw la 9 luni distanta de la momentul in care s-a accidentat grav dupa un atac al lui Sheamus. Triple H a revenit insa pentru a lansa cea mai mare provocare posibila! El l-a intrerupt pe Undertaker, "Fenomenul" revenind si el dupa ce a lipsit luni intregi fiind ingropat de cei din Nexus! Nimic nu il poate insa tine departe de ring pe Taker.
Dupa ce in ultimii 2 ani Undertaker a luptat in 'Meciul Anului' impotriva lui Shawn Michaels, cel mai bun prieten al lui HHH, acum Taker se va lupta cu 'Regele Regilor'! Cei doi s-au mai luptat la Wrestlemania acum fix 10 ani, insa atunci Triple H avea doar 4 titluri mondiale in palmares si nici nu castigase Royal Rumble.
La revenirea in ringul de wrestling, nici Triple H si nici Undertaker nu au spus vreun cuvant. Insa privirile lor si gesturile au vorbit mult mai tare decat ar fi putut ei sa o faca. Iar dupa gestul lui Undertaker, totul este clar. La Wrestlemania 27, Triple H va incerca sa ingroape seria de victorii a lui Undertaker si sa faca ceea ce HBK nu a reusit - sa puna un 1 in dreptul infrangerilor lui Taker la Wrestlemania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu