marime text:

VIDEO: Raspunsul lui Cena! Vezi cum i-a stricat petrecerea lui Miz si l-a RUPT IN DOUA pe Riley!

John Cena a dat prima lui lovitura din Drumul catre Wrestlemania dupa 4 saptamani in care a fost dominat de catre Miz. Campionul WWE se afla in toiul petrecerii date o data cu schimbarea designului Centurii cand Cena a surprins pe toata lumea! Vezi toata faza

Campionul WWE a promis ca va schimba "Miz"-toria si s-a tinut de cuvant. Imbracat la 4 ace, Miz a prezentat un nou design al Centurii WWE. Singura schimbare fata de trecut e logo-ul WWE-ului care a fost intors si arata acum litera "M", initiala numelui lui Miz. 

John Cena, cel pe care toata lumea il credea la el acasa din cauza atacului de saptamana trecuta, a aparut pe ecranul mare de deasupra rampei de intrare si l-a luat peste picior pe Miz in legatura cu schimbarea pe care a facut-o la titlu. Cena a dezvaluit apoi ca se afla chiar in arena din Pittsburg unde se tinea gala si ca e gata de razbunare.

Surprins pentru prima data de Cena, Miz nu i-a putut face fata si a reusit sa scape. Nu la fel de norocos a fost Alex Riley, fostul lui asistent care a fost reangajat intr-o alta pozitie. El a fost pus in mai multe randuri in STFU si torturat de catre Cena. Astfel, pentru prima data de cand a devenit oficial ca se vor lupta la Wrestlemania 27, John Cena a reusit sa il domine pe Miz!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu