marime text:

VIDEO: Stone Cold, Mick Foley si 5 dintre cele mai bune promo-uri DIN ISTORIE!

Talentul la microfon nu are voie sa lipseasca din arsenalul unui wrestler daca vrea ca fanii sa il respecte. De-a lungul timpului insa, unii s-au distantat prin carisma si momente de senzatie! Intra sa vezi niste promo-uri extraordinare - unul are doar o saptamana!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO: </span>Stone Cold, Mick Foley si 5 dintre cele mai bune promo-uri <span style="color: rgb(255, 0, 0);">DIN ISTORIE</span>!

- Promo emotionant al lui Mick FoleyUn promo extraordinar al lui Mick Foley dupa ce acest fusese numit tradator si c****. Foley a luat microfonul ca sa faca lumina. Oamenii credeau ca si-a pierdut iubirea pentru ECW. Foley iubea insa cel mai extrem show din wrestling, insa ECW nu ii mai raspundea la iubire. Un promo in care Mick Foley isi varsa sufletul in mijlocul ringului.


- O poveste a lui Stone Cold Steve AustinWWE-ul l-a numit cel mai bun din istorie la microfon iar Stone Cold Steve Austin a oferit momente incredibile de fiecare data cand a pus mana pe un microfon.
Inainte sa intre in meciul Royal Rumble din 2002, SCSA i-a spus lui Michael Cole si fanilor o povestioara despre cum a mers el la un bar si a dat pe gat bere dupa bere. Publicul este incredibil pe tot parcursul promo-ului in care Austin ii trimitea un mesaj lui Triple H, cel care pana la urma chiar avea sa castige meciul Royal Rumble in 2002.


- Prima seara a lui Mr Kennedy la Raw
Mr. Kennedy nu a apreciat deloc faptul ca a ajuns in Raw. Nu ii placeau cei din public pentru ca el considera ca acestia nu ii respecta talentul. Nu respectasera nici faptul ca Vince McMahon avusese un accident teribil.
Kennedy este una dintre marile pierderi ale WWE-ului din ultimul timp in special pentru talentul la microfon.


- The Rock inainte sa intre in Hell in a Cell impotriva a 5 oameni!Unul dintre cele mai grozave meciuri din Attitude Era, cel din Hell in a Cell dintre The Rock, Rikishi, Stone Cold Steve Austin, Kurt Angle, The Undertaker si Triple H a fost precedat de un promo senzational al lui The Rock in care i-a ironizat pe toti adversarii din meci, imitandu-i la perfectie!


- Brodus Clay isi ia ramas bun de la Universul WWE!In ciuda faptul ca majoritatea fanilor nu sunt fanii NXT-ului din cauza celor din Nexus, show-ul inventat de WWE a dat niste talente senzationale. Ultimul ar fi ocupantul locului 2 din sezonul 4 al NXT, Brodus Clay. Fostul bodyguard al lui Snoop Dogg a fost ultimul eliminat sau, mai bine spus, marele invins din acel sezon. Iar la final, in ciuda faptului ca mesajul dat a fost dur, Clay a demonstrat ca ar putea sa se puna la microfon cu orice Superstar din WWE si ca are un viitor frumos in cazul in care va reusi sa ajunga in WWE.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu