marime text:

VIDEO: Tribut pentru un mare campion! TOP 10 cele mai TARI momente din cariera lui Edge!

Cel mai decorat om din istoria WWE-ului cu 31 de centuri in palmares, Edge, a spus adio lumii wrestlingului dupa o cariera de 13 ani din cauza unei probleme de sanatate. In urma lui raman zeci de momente de neuitat! Vezi care sunt cele mai importante 10!


	<span style="color:#f00;">VIDEO: </span>Tribut pentru un mare campion! <span style="color:#f00;">TOP 10 </span>cele mai <span style="color:#f00;">TARI </span>momente din cariera lui Edge!

10. Edge inventeaza scandarea "You Suck" adresata lui Kurt AngleEdge si Kurt Angle au avut o rivalitate aprinsa, Angle pierzandu-si parul in urma duelului cu "Superstarul Necenzurat". Mai rau pentru Angle a fost faptul ca din cauza lui Edge, fanii au inceput sa ii adore melodia de intrare!


09. Momentul in care fanii ECW il adora pe Edge dupa ce il huiduisera copios cu doar o ora mai devreme!Edge se luptase la One Night Stand 2006 alaturi de Mick Foley si Lita impotriva lui Terry Funk, Tommy Dreamer si sotia acestuia, Beulah McGillicuty, toti legende ale ECW. Edge a fost injurat si ironizat de fani. La sfarsitul show-ului insa, fanii au inceput sa ii scandeze numele si sa ii multumeasca dupa ce le-a oferit ce isi doreau - un Spear care garanta ca John Cena nu pastra titlul wwe.


08. Edge si Lita fac sex in mijlocul ringului - CLICK AICI PENTRU IMAGINILE EXCLUSIV +16


07. Edge este in Main Event la Wrestlemania 24 impotriva lui Undertaker

06. Edge se intoarce si castiga Royal Rumble 2010
05. Edge este primul castigator al meciului Money in the Bank
04. Edge si Mick Foley trec printr-o masa aflata in flacari(min 2.45)
03. Primul meci TLC din istorieFara Edge, Christian, fratii Hardy si fratii Dudley nu ar fi exista un astfel de meci. Si fara meciurile dintre cele 3 echipe la Summerslam 2000 si Wrestlemania 17, cei 6 nu ar fi ajuns atat de sus in wrestling!


02. Spearul lui Edge pe Jeff Hardy atarnat deasupra ringuluiMomentul care va ramane probabil pentru totdeauna in istoria wrestlingului ca fiind cel mai extrem!


01. Edge devine Campion WWE pentru prima data!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu