marime text:

VIDEO: Undertaker l-a PROVOCAT pe Triple H la un meci FARA REGULI! Pe cine crezi ca avantajeaza?

"Fenomenul" Undertaker este hotarat sa duca palmaresul sau incredibil la Wrestlemania la un 19-0 nemaivazut in vreun alt sport. Adversarul sau este insa "Regele Regilor", Triple H, iar Taker a gasit modul prin care sa-l bata! Vezi la ce meci l-a provocat si raspunsul lui HHH

"Fenomenul" Undertaker a ridicat miza pentru meciul lui de la Wrestlemania si mai mult! Taker a mers la Raw, show-ul lui Triple H, si l-a provocat pe acesta - a propus ca meciul dintre cei doi in care seria lui Taker este pusa la bataie sa fie No Holds Barred, fara reguli, fara lucru pe care sa nu aiba voie sa si le faca in ring sau in afara lui!
Triple H a acceptat oferta lui Undertaker si va avea sansa sa-l razbune pe Shawn Michaels, cel mai bun prieten al sau care a pierdut in fata "Fenomenului" la ultimele 2 WM, fara sa aiba teama ca ar putea fi descalificat. Mai mult, Triple H a garantat victoria!

Pe cine crezi ca avantajeaza lipsa regulilor in meciul Undertaker - Triple H de la Wrestlemania 27, in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro in noaptea dinspre 3 spre 4 Aprilie, de la ora 2 noaptea?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu