marime text:

VIDEO: "WWE-ul MI-A DISTRUS copilaria!" Vezi spune pustiul care i-a dat in judecata pe HHH si The Rock si cum a fost prins cu minciuna

Povestea pustiului de 18 ani, Ronald Basham III, cel care a dat in judecata WWE-ul pentru un incident de la Judgment Day 2000 a fost difuzata de un post tv din Louisville, Kentucky care apartine de NBC. Vezi acuzele dure ale pustiului si cum povestea lui a fost distrusa de TMZ

Ronald Basham sustine ca in timpul meciului dintre The Rock si Triple H din 2000, cei doi s-au luptat in public si genunchiul lui drept a fost strivit de o femeie din cauza miscarilor publicului. Pustiul sustine ca a avut multe probleme de atunci.(Poti vedea meciul INTEGRAL aici)
Problema lui Basham in cadrul procesului va fi sa demonstreze ca problemele de la genunchi i se trag de la incidentul de acum 11 ani, mai ales ca cei de la TMZ.com au dezvaluit ca Ronald a jucat football american in liceu si ca are un hobby periculos- stock car racing.
Interesant mai este ca pozele cu pustiul conducand periculos si chiar intrand intr-un zid cu masina erau publicate pe Facebook insa au fost sterse dupa ce a fost intentat procesul.
Avocatul lui Ronald a spus: "Are o istorie bogata de probleme la genunchi si, din cate stiu, genunchii lui nu au fost niciodata accidentati de la condusul masinilor."
Crezi ca spune adevarul pustiul sau vrea doar sa obtina bani de la cei din WWE?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu