marime text:

VIDEO: Ziua lui Maryse! Vezi debutul superbei blonde si cum a castigat primul ei titlu

Probabil cea mai frumoasa frumoasa diva la ora actuala, superba Maryse implineste astazi 28 de ani! Blonda este prima femeie care a detinut in mai multe randuri Centura Divelor. Cum si-a sarbatorit ziua de nastere? Cu o noua sedinta foto HOT! Intra sa o vezi

Pe 16 Mai 2008 si-a facut debutul Maryse intr-un meci oficial in Smackdown. Ea impresionase in concursul Diva Search, editia din 2006, unde ajunsese in finala! Asa ca cei din WWE i-au oferit o sansa. Iar primile Superstaruri care au observat-o au fost Deuce si Domino, fosti Campioni la Echipe, care au inlocuit-o pe fosta lor managera, Cherry, cu Maryse. In meciul de debut, Maryse s-a luptat chiar impotriva lui Cherry(vezi mai sus meciul)


In Decembrie 2008, la doar cateva luni de la debutul in Smackdown, Maryse a castigat Centura Divelor in fata lui Michelle McCool intr-un meci in care arbitru special a fost Maria(vezi mai jos meciul). Nu mai putin de 7 luni a pastrat Centura Maryse, pierzand la Night of Champions 2009 in fata lui Mickie James.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu