marime text:

A inceput RAZBOIUL! The Rock il ameninta pe Cena ca-l calca in picioare - Vezi ce spune Cena!

Gazda Wrestlemania 27 a intrat in razboi cu cel mai popular Superstar din WWE. Aflat odata in aceeasi pozitie, The Rock s-a trezit luat peste picior printr-un rap la ultimul Raw iar acum promite un raspuns! Vezi ce a spus Cena pe Twitter


	A inceput <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RAZBOIUL</span>! The Rock il ameninta pe Cena ca-l calca in picioare - <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi ce spune Cena!</span>

Razboiul dintre John Cena si The Rock se tine si pe Twitter. Dupa ce John Cena i-a raspuns lui Rocky printr-un rap dupa ce fusese luat peste picior, maine seara la Raw, The Rock promite o replica pe masura! Sub poza postata mai sus, The Rock a scris: "La Raw, raspunsul meu."

Si John Cena a confirmat pe Twitter ca The Rock ii va raspunde la Raw:
"CeNation. Tocmai am revenit din America de Sud. A fost magic. Am auzit un zvon ca tabara lui Rock a fost destul de nervoasa de ceea ce am spus la Raw. Cred ca are ceva planuit pentru maine seara. Abia astept. Ps..miz yer still a dauwsh. :)"


Raspunsul lui The Rock va avea loc maine seara la Raw de la ora 22.30, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu