marime text:

"Am fost socat ca Shawn Michaels a facut acel Moonsault!"

Wrestlemania 26 a fost acum aproape 2 luni insa lumea continua sa vorbeasca despre unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie: Shawn Michaels vs Undertaker. Intra sa vezi ce spune un om care a fost implicat in meci si sa vezi cele mai tari cifre de la Wrestlemania 26!

Onoarea pe care a avut-o Charles Robinson sa arbitreze meciul Shawn Michaels vs Undertaker poate fi comparata doar cu onoarea pe care a avut-o Graham Poll arbitrand finala Ligii, Inter - Bayern!

"A fost o onoarea si un privilegiu pentru mine sa arbitrez ultimul meci al lui Shawn. Cred ca sunt foarte norocos pentru ca am avut un rol intr-o seara istorica.

Sa-l vad pe Shawn facand acel Moonsault a fost incredibil. Nu imi venea sa cred ca a incercat asa ceva, nu mai spus ca i-a si reusit. Mai ales intr-un astfel de moment din cariera lui. A fost unul dintre momentele acelea care vor trai pentru totdeauna!"

Iata cateva cifre care spun totul despre acel meci si Wrestlemania 26:

16 ani au trecut de cand Main Eventul a fost un meci care nu a avut nicio centura in joc. Pana la Shawn Michaels vs Undertaker, Cariera vs Serie, Wrestlemania 11 fusese ultimul mega-eveniment din wrestling - atunci, fotbalistul din NFL Lawrence Taylor s-a luptat cu Bam Bam Bigelow intr-un meci care nu avea decat o miza - cel care se lauda la final. Din fericire, meciul dintre HBK si Fenomen a fost unul memorabil!

XIV mese ale comentatorilor au fost distruse in istoria Wrestlemania. Triple H a fost implicat in cele mai multe incidente de acest gen - a trimis doi oameni prin mese, iar el a distrus de 4 ori masa comentatorilor!

0-6 este bilantul lui Mr McMahon la Wrestlemania. Undertaker detine recordul de victorii, 18-0, dar seful WWE-ului are un record la fel de impresionant. Sau nu:) Vince McMahon a pierdut la Wrestlemania 16, 17,19, 22, 23 si 26 in meciuri in care fie a fost implicat direct, fie a sustinut puternic pe unul dintre luptatori!

Mai exista un numar care nu are decat partial legatura cu Wrestlemania. Nu putea fi insa omis!

350 este media numarului de panze pe care WWE-ul le strica in fiecare an! In timpul Raw-urilor, Smackdown-urilor, NXT-ului sau PPV-urilor, echipajul din WWE schimba chiar si de 3 ori panza care acopera suprafata ringului intr-o seara!

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu