marime text:

Caterinca maxima! "Americanii exceleaza doar la concursurile de mancat!"

Cel mai cunoscut englez din WWE, William Regal, vorbeste despre CM 2010. Intra sa citesti un interviu plin de umor englezesc!

Caterinca maxima! "Americanii exceleaza doar la concursurile de mancat!"

Iata motivele pe care le da William Regal pentru a te uita la Campionatul Mondial din 2010:

1 Este un adevarat razboi intertari

"Este in natura umana sa urasti alti oameni, iar cu ocazia Cupei Mondiale ai ocazia sa urasti o intreaga natie. Fotbalul este singurul sport din lume in care nu conteaza cat de mare sau patetica este tara ta - oricine are o sansa de a castiga. Tari neghioabe ca Turcia au sansa lor la glorie. Sau, uite-te la italieni - meciurile de fotbal marcheaza singurele dati din istorie in care nu s-au predat in fata adversarilor!"

2 Toata lumea se va uita

"Campionatul Mondial de Fotbal este cel mai popular eveniment din lume. Dureaza o intreaga luna si este vizionata de miliarde de oameni de pe tot globul! Singurul motiv pentru care pe voi americanii nu va intereseaza e pentru ca sunteti praf la acest sport, iar miliardele de oameni va vor vedea eliminati inca din prima runda!"

3 Campionatul Mondial provoaca razboaie

"In 1969 Honduras si El Salvador si-au declarat razboi timp de doua saptamani dupa un meci de calificare la CM. Atata pasiune provoaca acest joc. Daca printr-o minune SUA bate Anglia cand vom juca pe 12 Iunie, vom lansa un adevarat asalt naval impotriva voastra care va rivaliza cu razboiul din 1812. Regina iubeste echipa nationala!"

4 Fanii de la Mondiale sunt fenomenali

"Fanii de la CM sunt cei mai pasionali si vocali din lume! Probabil are legatura cu faptul ca au ocazia sa sustina echipa la un turneu doar o data la 4 ani. Africa de Sud, tara care organizeaza turneu, adora un obiect de suflat numit "Vuvuzela" - un corn lung de plastic. Suna ca un gascan care sufla intr-un kazoo (instrument de suflat) legat la un megafon si simti ca si cum ai avea o gramada de albine in ureche. Cu adevarat minunat!"

5 Fotbalul are origini umile

"Jocul a fost inventat in Anglia - placerea e de partea noastra, lume - cand un grup de sateni, printre care e posibil sa fi fost si stra-stra-stra-stra-bunicul meu, au inceput sa se joace cu capul unui rege danez. Daca acea versiune are meritul ei, astazi este mult mai usor sa driblezi ca Beckham cu un balon decat cu capul cuiva!"

6 Inainte de toate, fotbalul este sportul oamenilor

"Conceptul acestui joc este foarte simplu - sa bagi o minge in poarta.Oricine poate, intr-un fel sau altul, sa loveasca o minge de fotbal. Este un joc care nu necesita echipamente scumpe sau antrenament. Dar, ca sa joci la un nivel inalt, ai nevoie de indemanare, rezistenta, viclenie si concentrare - nu ca la baseball, unde poti juca mahmur!"

William Regal a continuat interviul plin de umor comparand fotbalul cu sporturile americanilor:

- footbalul american - "La fotbalul adevarat joci incontinuu timp de 90 de minute. Fotbalul american contine niste porci transpirati care joaca vreo 11 minute in total cu foarte multe pauze. Si la American Idol depui mai mult efort!"

- baseball - "Orice sport pe care il poti juca in timp ce mananci seminte nu este un sport, e un joc de copii"

- baschet - "Sa joci cu miza de a arunca o minge printr-un cos e cu adevarat infantil!"

- hochei - "Este sportul preferat al canadienilor, ceea ce iti da indiciu din start despre cat de imbecil este. Merita sa te uiti numai ca se vezi cine pierde primul dinte!"

- golf - "Fotbalul este jocul gentlemanilor si contine 11 jucatori. Golful contine un singur jucator alergat de 11 amante!"

- competitiile de mancat - "Un alt sport inventat de americani si la care exceleaza! Sunt sigur ca pana la urma veti inventa Olimpiada Oamenilor Lenesi si Letargici, concurs la care veti lua toate medaliile!"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu