marime text:

Au stabilit un RECORD MONDIAL pentru cel mai lung meci! Vezi cate ORE s-au luptat cei 6 oameni!

6 oameni au reusit sa intre in Guiness Book of World Records cu cel mai lung meci de wrestling din istorie! Ei s-au luptat pe o perioade de 6 ori mai lunga decat au tinut meciurile la Wrestlemania 27! Intra sa vezi cat s-au luptat si cine sunt cei 6!


	Au stabilit un <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RECORD MONDIAL</span> pentru cel mai lung meci! Vezi cate ORE s-au luptat cei 6 oameni!

The Guinness Book of World Records a anuntat saptamana trecuta ca 6 wrestleri de pe scena independenta au batut oficial recordul pentru cel mai lung meci dupa ce au luptat in "The Ultimate Ironman Match" in Noiembrie 2010. Cei 6 au luptat timp de 12 ore! Precedentul record era de 11 ore si 30 de minute si fusese stabilit la inceputul anilor 1900. Pe tot parcursul celor 12 ore, nu a existat niciun moment in care sa nu fie cel putin 2 oameni in ring!

Guinness a declarat ca wrestlerii din Ohio, Lightning Tim Lutz, Sid Fabulous, The DarkAngel, Logan Cross, DJ Tom Sharp si American Kickboxer II au stabilit oficial noul record. Multe promotii au sustinut de-a lungul timpului ca au batut recordul dar recordul stabilit in Noiembrie anul trecut este singurul recunoscut de Guinness.

Ca o comparatie, anul acesta la Wrestlemania 27, meciurile au totalizat 1 ora, 41 de minute si 6 secunde!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu