marime text:

AZI ORA 21:00: Pitbull canta de ziua lui The Rock iar Cena isi apara titlul abia castigat!

La doar 24 de ore de la castigarea celui de-al 10-lea titlu WWE din cariera, John Cena isi apara titlul intr-o seara in care The Rock este actorul principal! Rocky isi serbeaza ziua in ringul de wrestling iar vedete din intreaga lume sunt alaturi de el! Vezi ce ti se mai pregateste la Raw!


	<span style="color: #f00">AZI ORA 21:00: </span>Pitbull canta de ziua lui The Rock iar Cena isi apara titlul abia castigat!

The Rock se va lupta la Wrestlemania 28 intr-unul dintre cele mai tari meciuri din istorie impotriva lui John Cena in fata fanillor din Miami. Diseara la Raw de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, cei doi se intalnesc de ziua lui The Rock chiar in Miami, orasul natal al sarbatoritului.

John Cena promite un cadou pentru viitorul lui adversar insa are si altele pe cap. The Miz, fostul Campion WWE isi cere meciul-revansa pentru titlu dupa ce a pierdut la Extreme Rules! Astfel, Miz ar putea sa castige al doilea sau titlu tot la un Raw.

John Morrison se lupta cu omul care l-a costat la Extreme Rules titlul WWE, R-Truth. Relatia dintre cei doi fosti prieteni a fost distrusa dupa ce Morrison i-a luat locul lui Truth in Main Eventul de la Extreme Rules. Acesta nu a suportat ratarea unei asemenea sanse si si-a iesit din minti! Diseara la Raw, cei doi isi rezolva problemele in ring!

 4 dintre cele mai transferuri de la Draft se infrunta intr-un meci la echipe. Jack Swagger si Drew McIntyre se bat cu Rey Mysterio si noul campion al Statelor Unite, Kofi Kingston. Iar la marginea ringului va sta probabil cel mai important transfer al Raw-ul, castigatorul Royal Rumble 2011, Alberto del Rio.

Toate astea si multe altele, inclusiv un meci intre blondele ringului de wrestling, Maryse si Kelly Kelly, diseara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu