marime text:

AZI ORA 21: Campionul WWE vine in Smackdown! Isi ia revansa Rey Mysterio?

Intrat in 2011 cu Centura WWE in posesia sa, The Miz vrea sa inceapa anul cu o victorie mare! Dupa ce l-a invins la Raw pe Rey Mysterio, Miz vrea sa faca acelasi lucru si in Smackdown! Tot diseara, Managerul General promite un anunt imens! Vezi ce ti se mai pregateste la Smackdown


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 21: </span>Campionul WWE vine in Smackdown!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Isi ia revansa Rey Mysterio?</span>

Diseara de la ora 21 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Edge promite ca va explica toate actiunile din ultima vreme, toata tortura l-a care i-a supus pe Kane si pe Paul Bearer, actiuni care au dus la ranirea grava a lui Bearer! Ce va spune 'Superstarul Necenzurat' si care va fi raspunsul lui Kane?

Campionul WWE, The Miz, le face o vizita celor din Smackdown. El are un meci-revansa cu Rey Mysterio, omul pe care l-a invins la Raw cu ajutorul lui Alberto del Rio. Va reusi oare Rey sa-si ia revansa?

Toate astea si multe alte surprize, inclusiv un anunt-bomba al lui Teddy Long, le puteti vedea diseara de la ora 21 la Smackdown, premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu