marime text:

AZI ORA 21: John Cena afla cu cine se va lupta la urmatorul eveniment si alege CLAUZA meciului!

John Cena a reusit sa devina Campion WWE dupa 10 luni de chin insa s-a transformat din vanator in prada. Toata lumea vrea titlul lui si Cena trebuie sa fie foarte atent! Vezi ce ti se mai pregateste la Raw


	<span style="color: #f00">AZI ORA 21:</span> John Cena afla cu cine se va lupta la urmatorul eveniment si alege <span style="color: #f00">CLAUZA </span>meciului!

John Cena are in sfarsit sansa sa sarbatoreasca! A castigat titlul WWE la Extreme Rules insa a doua seara la Raw a fost nevoit sa isi apere titlul si a fost pus in umbra de ziua lui The Rock. Diseara la Raw de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, John Cena sarbatoreste si asteapta urmatorul adversar!

Jack Swagger se lupta cu Kofi Kingston intr-un meci pentru Centura Statelor Unite si asteapta sa vada anuntul important pe care il pregateste Michael Cole, mentorul sau.

Monstrul celor din Nexus, Mason Ryan, cel care a reusit saptamana trecuta de unul singur sa-i distruga pe Kane si Big Show, se lupta acum intr-un meci 1 la 1 cu "Marele Monstru Rosu"

Multe Superstaruri vor sa puna mana pe John Cena iar Managerul General trebuie sa decida cine merita aceasta sansa! Iar castigatorul va afla in ce tip de meci va lupta chiar de la Cena, cel care va alege clauza!

Toate astea si multe altele, in aceasta seara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe m.sport.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu