marime text:

AZI ORA 21: John Cena ii face concurenta lui Eminem - ii da REPLICA lui The Rock printr-un ... RAP!

Revenirea lui The Rock a aruncat lumea wrestlingului in aer. Si asta pentru ca Rocky s-a luat de John Cena! Diseara la Raw, Cena promite raspunsul! Iar el vine sub forma unei melodii rap! Vezi ce ti se mai pregateste la Raw cand Cena si Miz au o sansa uriasa!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 21:</span> John Cena ii face concurenta lui Eminem - ii da <span style="color: rgb(255, 0, 0);">REPLICA </span>lui The Rock printr-un ... <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RAP</span>!

De cateva saptamani bune, la fiecare show se pot vedea niste filmulete care promit ceva mare la primul Raw de dupa Elimination Chamber. Diseara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, fanii vor afla in sfarsit cine este cel care vine in WWE!

Castigatorul meciului Raw-ului din Elimination Chamber, omul care va lupta la Wrestlemania 27 pentru Centura WWE, John Cena, are foarte multe pe cap. Pe langa faptul ca trebuie sa se concentreze pe meciul pentru titlu si pe The Miz, adversarul lui de la Wrestlemania, el promite un raspuns pentru The Rock, cel care l-a luat peste picior acum o saptamana. Oare ce vor spune atat Cena, cat si The Miz, celalalt om pe care The Rock l-a ironizat?

The Miz si John Cena au seara plina. Ei fac echipa pentru prima data si au ocazia de a adauga niste titluri in palmares! Cena si Miz se bat cu Justin Gabriel si Heath Slater pentru Centurile la Echipe!

Omul care a furat seara la Elimination Chamber, John Morrison, este departe de a fi 100%! Asta insa nu il opreste in incercarea de a se razbuna pe CM Punk, cel care l-a eliminat in cusca si i-a dat cu un spray in ochi acum cateva saptamani la Raw.

Toate astea si multe altele, in aceasta seara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu