marime text:

AZI ORA 21: Meci de 5 stele! Cele mai tari Superstaruri din Smackdown, in acelasi meci!

Campionul Mondial Kane e hotarat sa termine odata pentru totdeauna toata treaba cu Edge, pretendentul la titlu si omul care i-a rapit tatal! Dupa ce a aflat clauza meciului de la TLC, Kane are sansa sa puna diseara pe Edge intr-un meci incredibil! Vezi ce ti se mai pregateste la Smackdown!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 21:</span> Meci de 5 stele! Cele mai tari Superstaruri din Smackdown, in acelasi meci!

Edge si Rey Mysterio, odata Campioni la Echipe sunt diseara din nou parteneri impotriva marilor lor rivali! Diseara la Smackdown de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Edge si Rey se bat cu Alberto del Rio si Kane!

Tot diseara, Centura Intercontinentala a lui Dolph Ziggler este in pericol! Chiar omul de la care a luat-o, Kofi Kingston, este cel care o vrea inapoi! Va reusi Kofi sa se razbune pe Ziggler dupa ce acesta a castigat Centura cu ajutorul lui Vickie Guerrero?

Tot diseara are loc unul dintre ultimele meciuri ale lui Kaval. Castigatorul sezonul 2 din NXT se dueleaza cu un fost Campion Mondial, Jack Swagger, un om care e foarte suparat ca nu a se lupta el pentru Centura Intercontinentala cu Dolph Ziggler.

Tot diseara vom avea ocazia sa vedem la lucru noii Campioni la Echipe, Santino Marrella si Vladimir Kozlov! Cei doi se vor lupta cu Chavo Guerrero si un partener ales de acesta.

Toate astea si multe altele diseara la Smackdown de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu