marime text:

AZI ORA 21: Visul devine realitate! John Cena si The Rock, fata in fata in ring!

Probabil cei mai populari wrestleri din generatiile lor, The Rock si John Cena au marea confruntare in aceasta seara la Raw! Un Raw la care Triple H si Undertaker vor fi si ei fata in fata iar Edge lupta in ultimul sau meci la un Raw! Vezi ce ti se mai pregateste


	<span style="color:#f00;">AZI ORA 21: </span>Visul devine realitate! John Cena si The Rock, fata in fata in ring!

CM Punk se va afla in singura arena din lume unde toti fanii il iubesc, singurul loc unde toata lumea il aplauda. Asta pentru ca diseara de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Raw-ul are loc in Chicago, orasul natal al lui Punk. Asta ar fi o noua veste proasta pentru Randy Orton, accidentat la picior de catre Punk saptamana trecuta.

Seria lui Undertaker de la Wrestlemania este pusa la grea incercare de catre Triple H iar "Regele Regilor" l-a invitat pe "Fenomen" sa vina la Raw ca sa ii trimita un ultim mesaj inainte de Wrestlemania 27, eveniment pe care il puteti revedea joia viitoare, dupa miezul-noptii.

Campionul Mondial, Edge, face echipa cu bunul sau prieten, Christian, pentru prima data dupa 6 ani la un Raw. Pentru Edge, acesta este ultimul meci pe care il disputa la un Raw, el anuntand recent ca trebuie sa se retraga din cauza accidentarii suferite la gat acum 8 ani. 

Momentul asteptat de fani de atata timp are loc diseara la Raw! The Rock, John Cena si The Miz se vor afla in acelasi ring cu doar 6 zile inainte de Wrestlemania 27. Ce se va intampla cand aceste 3 nume mari sunt pe traiectorie de coliziune?

Toate astea si multe altele, diseara la Raw de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu