marime text:

AZI ORA 22:00: The Rock se lupta pentru prima data dupa 7 ani! Face echipa cu John Cena in cea mai celebra arena din lume!

Nu s-a mai intamplat si nu se va mai intampla! Adversari la Wrestlemania 28, The Rock si John Cena isi unesc fortele cu un scop comun - infrangerea huliganilor Miz si R-Truth! The Rock se intoarce in arena in care a debutat si a avut ultimul meci in WWE!


	<span style="color:#f00;">AZI ORA 22:00:</span> The Rock se lupta pentru prima data dupa 7 ani! Face echipa cu John Cena in cea mai celebra arena din lume!

Celebra Madison Square Garden din New York este in aceasta seara gazda ultimul mare eveniment din 2011 in lumea wrestlingului! Biletele la Survivor Series s-au epuizat in doar 90 de minute! Diseara de la ora 22.00, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, The Rock se intoarce pentru un meci in ringul de wrestling! La 15 ani de la debutul in wrestling - la Survivor Series 1996, tot in Madison Square Garden, Rocky Maivia era unicul supravietuitor intr-un meci eliminatoriu 4 la 4, clasic pentru Survivor Series. Revenirea lui Rocky are loc la 7 ani si jumatate de la ultimul meci cand, tot in Madison Square Garden, The Rock lupta alaturi de Mick Foley impotriva Evolution la Wrestlemania XX!
La revenire, The Rock face echipa cu marele sau inamic, omul cu care nu se suporta, John Cena! Cei doi promit insa sa lase deoparte orice orgoliu - miza e mai importanta, vor sa le inchida gura lui Miz si R-Truth.

CM Punk are toate statisticile de partea sa. De 15 ori s-a schimbat detinatorul titlului WWE in Madison Square Garden. De fiecare data cand s-a luptat 1 la 1 cu Alberto del Rio intr-un meci programat, Punk a castigat. Singura data cand a pierdut, era deja epuizat dupa meciul cu John Cena de la Summerslam, iar Del Rio a incasat valiza Money in the Bank. Diseara la Survivor Series de la ora 22, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, CM Punk incearca sa-i ia titlul WWE lui Alberto del Rio!

Ultima data cand s-au infruntat, ringul a fost rupt in 2! Cei doi colosi care au impreuna peste 400 de kilograme, Big Show si Mark Henry, se lupta pentru titlul mondial la categoria grea!

Toate astea si multe altele, diseara la Survivor Series de la ora 22, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu