marime text:

AZI ORA 22:30 John Cena primeste replica si incearca sa-i dea o lovitura puternica lui Miz in cusca de otel!

John Cena se pregateste sa lupte pentru o centura majora la Wrestlemania pentru al 6-lea an consecutiv. Pana atunci insa are mari probleme cu gazda show-ului, The Rock, si cu adversarul sau de la eveniment, Miz. Vezi ce ti se pregateste la Raw


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 22:30</span> John Cena primeste replica si incearca sa-i dea o lovitura puternica lui Miz in cusca de otel!

Revenit saptamana trecuta in WWE, Triple H explica motivele pentru care l-a provocat pe Undertaker pentru un meci la Wrestlemania 27. "Regele Regilor" a revenit in ring dupa 10 luni de pauza cauzate de o accidentare si incearca sa faca ceva fara precedent - sa-l bata pe Taker la Wrestlemania, locul la care "Fenomenul" a obtinut 18 victorii din 18 meciuri, ultimele 2 in fata celui mai bun prieten al lui Triple H, Shawn Michaels.

John Cena i-a dat o replica foarte dura lui The Rock, cel care il atacase la revenirea in ring dupa 7 ani. Cena a preferat sa transmita mesajul printr-un rap, lucru care l-a nemultumit pe Rocky, cel care promite sa ii raspunde cel putin la fel de puternic diseara la Raw de la ora 22.30, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro.
Cena are insa si alte lucruri pe cap - vrea sa scape de ajutorul lui Miz, adversarul sau de la Wrestlemania. Ucenicul acestuia, Alex Riley, ii face mereu toate treburile murdare iar Cena vrea il scoata din peisaj. Cum? Printr-un meci in cusca de otel!

Michael Cole a anuntat ca va raspunde la provocarea facuta de Jerry Lawler pentru un meci la Wrestlemania 27. Asta dupa ce saptamana trecuta a depasit orice limita a bunului simt cand i-a spus lui Lawler ca acesta "si-a dezamagit mama" care a murit recent, nereusind sa castige titlul WWE.

In ciuda amenintarilor lui CM Punk, Randy Orton e hotarat sa scape Universul WWE odata pentru totdeauna de cei din Nexus. Ce va spune Orton si care va fi reactia liderului celor din Nexus?

Toate astea si multe altele, inclusiv un Battle Royal cu dive, diseara de la ora 22.30 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu