marime text:

AZI ORA 22: Edge a dat de BELEA! E arbitrat de fosta sotie pe care a INSELAT-O!

Campionul Mondial, Edge, are sanse de 99% sa piarda titlul. Asta pentru ca fosta lui sotie arbitreaza meciul in care isi pune titlul la bataie! Si daca asta nu era suficient, adversarul sau este actualul iubit al ei! Vezi ce ti se mai pregateste la Smackdown - inclusiv un meci in premiera!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 22: </span>Edge a dat de <span style="color: rgb(255, 0, 0);">BELEA</span>! E arbitrat de fosta sotie pe care a <span style="color: rgb(255, 0, 0);">INSELAT-O</span>!

Edge cu siguranta regreta momentul in care a enervat-o pe Vickie Guerrero. Dupa ce aceasta a concediat-o pe Kelly Kelly acum o saptamana, diseara la Smackdown de la ora 22, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Vickie este arbitru in meci pentru Centura Mondiala! Si cum adversarul lui Edge este Dolph Ziggler, actualul iubit al lui Vickie, iar aceasta inca este ranita dupa ce casnicia ei cu Edge s-a terminat cu un divort in urma infidelitatilor lui, e clar ca Edge poate sa isi ia ramas bun de la titlu!

Pentru prima data, mexicanul Rey Mysterio are un meci foarte tare impotriva englezului Wade Barrett! Membru al Nucleului, Barrett se pregateste pentru a intra pentru prima oara in cariera in Elimination Chamber. Rey are o experienta mai mare insa nici el nu a castigat vreodata un astfel de meci!

Toate astea si multe altele, diseara de la ora 22, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu