marime text:

AZI ORA 22: Eveniment Noaptea Campionilor! John Cena poate bate recordul iar CM Punk se bate cu seful lui!

Noaptea Campionilor, show-ul la care toate centurile din WWE sunt puse in joc, este in aceasta seara de la ora 22:00, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!


	<span style="color:#f00;">AZI ORA 22:</span> Eveniment Noaptea Campionilor! John Cena poate bate recordul iar CM Punk se bate cu seful lui!

Seful companiei, Triple H, se lupta cu CM Punk intr-un meci fara descalificari, fara reguli. Un adevarat razboi care a devenit personal insa care poate avea consecinte profesionale. Daca Punk isi invinge seful, acesta este nevoit sa-si dea demisia!

John Cena vrea sa isi bata propriul record de 9 titluri WWE. In aceasta seara de la ora 22 la Noaptea Campionilor, Cena poate ajunge la 10 Centuri WWE!!! Trebuie insa sa-l bata pentru asta pe Alberto del Rio, bogatasul mexican cu o colectie interminabila de masini, detinatorul actual al titlului.

Daca Cena vrea sa cucereasca un nou titlu, celalalt idol al fanilor, Randy Orton, are o misiunea imposibila in tentativa de a-l pastra! Cel mai puternic om din lume, Mark Henry, a asteptat 15 ani sa detina un titlu major si dupa ce i-a scos din joc in ultimele 6 luni pe oameni precum Big Show, Kane si Vladimir Kozlov, nimic nu pare sa-i poata sta in cale.

Toate aste si multe altele, inclusiv un super-meci pentru Centura Divelor intre Kelly Kelly si favorita fanilor de la locul evenimentului, localnica Beth Phoenix, plus un meci tare in 4 pentru Centura Statelor Unite, astazi de la ora 22:00, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu