marime text:

AZI ORA 22: Rey Mysterio incearca sa se apropie de coroana WWE-ului!

Daca John Cena a fost concediat si nu are cum sa devina Regele Ringului, un alt star extrem de popular are sansa sa se califice pentru turneul de saptamana viitoare! Rey Mysterio are insa o misiune foarte grea! Vezi cu cine se bate si care sunt toate meciurile de calificare


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 22:</span> Rey Mysterio incearca sa se apropie de coroana WWE-ului!

Edge nu a reusit sa isi indeplineasca scopul la Survivor Series - a esuat in tentativa lui de a deveni pentru a 10-a oara in cariera Campion Mondial. Nici Kane nu si-a indeplinit scopul, tatal sau fiind in continuare rapid de 'Superstarul Necenzurat'. Diseara de la ora 22 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, duelul dintre Edge si Kane devine din ce in ce mai violent!

Cel mai prestigios turneu din wrestling, King of the Ring, va avea loc saptamana viitoare la Raw. 8 Superstaruri se vor lupta pentru coroana - primii 4 se stiu deja. Diseara la Smackdown, 8 wrestleri din show-ul albastru se lupta intre ei ca sa se califice pentru turneu! Rey Mysterio, Cody Rhodes, Kofi Kingston, Big Show, Drew McIntyre, MVP, Alberto del Rio si Jack Swagger sunt cei care vor incerca sa aduca inca o victorie mare a Smackdownului in fata Raw-ului!

Toate astea si multe altele diseara de la ora 22 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu