marime text:

FOTO! Cele 2 momente in care John Cena s-a simtit complet UMILIT in ultima saptamana! Vezi care a fost reactia lui:

Din ce in ce mai criticiat si huiduit de fani, John Cena s-a trezit la ultimele house show-uri ca un tricou a inceput sa fie purtat de multi fani! Vezi despre ce e vorba si care a fost un alt moment care l-a facut sa fie ironizat


	<span style="color:#f00;">FOTO!</span> Cele 2 momente in care John Cena s-a simtit complet <span style="color:#f00;">UMILIT </span>in ultima saptamana! Vezi care a fost reactia lui:

John Cena s-a trezit la ultimele house show-uri ale WWE-ului ca mai multi fani din arena purtau tricouri cu mesajul "Cena SUCKS!"(Cena e praf)! Asta pentru ca, dupa ce fanii au inceput sa-l huiduie din ce in ce mai tare pe la toate show-urile, cei din WWE au decis sa lanseze si un astfel de tricou! Aceste tricouri s-au vandut din cate se pare bine spre foarte bine!
Dorinta WWE-ului in acest sens era mai veche insa pana acum Cena a refuzat. "Nu ma mai intereseaza. Sunt ok cu lucrurile asa cum sunt ele" a spus Cena pe Twitter. "Unii oameni ma plac si altii nu" a intarit Cena.Nu a fost singura veste proasta primita de Cena. Un alt moment in care nu s-a simtit deloc confortabil a fost la lansarea noilor cutii "Fruty Pebbles" pe care apare fata lui! Cena a fost ironizat in multe randuri de The Rock pentru culorile tricourilor lui care aduc aminte de aceste cereale colorate.

Dupa evenimentele de la ultimul Raw, John Cena nu are programat niciun meci pentru evenimentul TLC - ar fi o premiera in 2011 ca John Cena sa nu lupte la un PPV.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu