marime text:

Chris Jericho: "M-as putea retrage si maine din wrestling!"

Fostul Campion Mondial, veteranul Chris Jericho, se gandeste la retragere. La 39 de ani, Jericho detine recordul pentru cele mai multe titluri intercontinentale, a fost de 6 ori Campion Mondial si este primul Campion Undisputed din istorie dupa cei i-a invins pe The Rock si Stone Cold in aceeasi noapte!

Chris Jericho: "M-as putea retrage si maine din wrestling!"

Fostul Campion Mondial, Chris Jericho, care a pierdut centura in dauna lui Jack Swagger, socheaza intr-un interviu pentru Daily Star:

"As putea plec si maine si as fi un tip fericit. Nu mai am mai nimic de realizat in wrestling! In momentul asta raman doar ca sa ii ajut pe cei tineri, sa ajut industria. Cand am intrat eu in wrestling, puteai merge in Europa, Mexic, Japonia, puteai merge oriunde, dar problema cu cei de acum e ca nu au experienta de viata si nici experienta in wrestling. Dar nu este vina lor!" spune Jericho.

"Cei care sunt adusi acum se asteapta sa puna umarul pentru companie din prima clipa, se asteapta sa lucreze la nivelul unui HBK, sau unui Undertaker, insa asta nu se va intampla! Vreau sa ii ajut cu asta. Doar sa incasezi un cec si apoi sa fugi - asta e o atitudine de rahat! Insa erau genul asta de persoane si cand am venit eu, si sunt genul asta de wrestleri si acum. Iubesc wrestlingul si vreau sa plec stiind ca am lasat viitorul pe maine bune!"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu