marime text:

CM Punk e nebun! L-a atacat pe Chris Brown, cel care a batut-o pe Rihanna! Mesajul Campionului WWE si cum i-a replicat cantaretul:

Unul dintre cei mai populari wrestleri din lume, primul om care s-a pus cu John Cena in ceea priveste vanzarea de tricouri si produse, e cunoscut pentru gura sa bogata. Campionul WWE a avut un schimb dur de replici pe Twitter cu celebrul cantaret, Chris Brown.


	<span style="color:#f00;">CM Punk e nebun! </span>L-a atacat pe Chris Brown, cel care a batut-o pe Rihanna! Mesajul Campionului WWE si cum i-a replicat cantaretul:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.


Cm Punk l-a atacat pe Twitter pe Chris Brown, cantaretul care a fost implicat intr-o relatie cu Rihanna, terminata dupa ce acesta ar fi lovit-o. Exact acesta este si motivul pentru care Punk l-a atacat pe Twitter!

"Mi-ar placea sa vad cu @chrisbrown se bate cu cineva care se poate apara. Daca as calca pe cap scarnavia aia ar fi un moment demn de @wrestlemania"

Chris Brown nu a asteptat prea mult sa dea replica: "@CMPunk are nevoie de mai multi followeri. E un asemenea lider! Sa nu mai vorbim ca steroizii pe care i-a luat au facut sa-i fie imposibl sa satisfaca o femeie.
@CMPunk mi-a contactat asistentul si o sa-i trimit un autograf pentru cel mai mare fan al meu" a raspuns Chris Brown.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu