marime text:

D-Generation X se reuneste! Vezi cu ce ocazie si afla ce zice Shawn Michaels!

Probabil cea mai iubita echipa din istoria wrestling, D-Generation X a parut ca va fi doar istorie dupa retragerea lui Shawn Michaels de dupa Wrestlemania 26. Ei bine, D-X se reuneste astazi! Vezi cu ce ocazie vor fi impreuna Shawn Michaels si HHH reprezentand WWE-ul!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">D-Generation X se reuneste</span>! Vezi cu ce ocazie si afla ce zice Shawn Michaels!

Shawn Michaels si Triple H se vor indrepta astazi spre Atlanta, Georgia pentru a ajuta la promovarea Wrestlemania 27, cel mai tare show de wrestling din 2011. Biletele pentru mega-show-ul din wrestling vor fi puse in vanzare sambata. HBK Shawn Michaels a confirmat pe Twitter acest lucru: "Vroiam sa va spun maine cand eram pe drum. dar cineva a vorbit. Da, eu si HHH vom merge in Atlanta sa promovam Wrestlemania maine(astazi) si vineri. Este foarte simplu. Ei au intrebat si eu am zis da. Voi ajuta mereu WWE-ul cum pot. Va fi mereu casa mea."


Shawn Michaels a tinut sa dezminta zvonurile care spuneau ca se va intoarce la 'Old School Raw. Iata ce a spus HBK: "Pentru cei care intreaba, nu voi fi la Old School Raw din cate stiu. Deja sunt bagat deja in categoria 'Old School'? Daca da.....SWEET!!!"

Michaels, jumatate din legendara echipa Rockers, cu Marty Jannetty,  apare pe promo-ul 'Old School Raw'. Poti sa-l vezi aici!

O alta legenda care nu va aparea la 'Old School Raw' este The Honky Tonk Man: “HTM si WWE nu s-au putut pune de acord pentru o prezenta la Old School Raw. HTM a informat WWE-ul ieri ca nu mai are vreo dorinta de participa la show" a anuntat pe Twitter cel mai longeviv Campion Intercontinental din istorie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu