marime text:

DX: "Bill Goldberg nu are ce cauta in Hall of Fame!" Vezi raspunsul lui Goldberg

Shawn Michael si Triple H au promovat indelung weekendul trecut Wrestlemania 27 care va avea loc in Atlanta. In timpul unui interviu, cei doi au vorbit despre Goldberg, unul dintre cei despre care se zvoneste ca va ajunge in Hall of Fame in 2011! Vezi ce au spus si care a fost raspunsul lui Goldberg!


	DX: &quot;Bill Goldberg nu are ce cauta in Hall of Fame!&quot;<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi raspunsul lui</span> <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Goldberg</span>

-Daca va uitati in trecut la carierele voastre si ati putea alege o rivalitate pe care sa i-o aratati unei persoane care nu se uita la wrestling, pe care ati alege-o?
HBK: Ei bine, am fost o echipa si ne-am batut si intre noi asa ca amandoi cred ca vom spune despre rivalitatea dintre noi. Pentru mine, dupa ce am revenit dupa accidentare as spune rivalitatile cu el, cu Taker si cu Jericho. De dinainte, cele cu Diesel si Razor Ramon
HHH: Pentru mine, in cariera la individual as spune probabil The Rock si desigur Shawn. Intre acestea au mai fost cateva cu niste tipi insa nu le-as numi clasice. Cu Golberg sau altii.

- Goldberg a jucat football american la Georgia Bulldogs, a jucat si la Atlanta Falcons, si a luptat pentru WCW in Atlanta. Ce ai crede despre revenirea lui pentru Wrestlemania 27 in Atlanta?
HHH: Bill incearca sa intre in Hall of Fame. Daca exista vreun zvon despre o revenire a lui, el este probabil cel care l-a pornit. Nu am auzit vreo mentionare a numelui lui.
HBK: Vrei sa te indrepti spre viitor. Este dificil sa nu te intorci in trecut si sa aduci niste nume mari din cand in cand dar nu stiu de vechile staruri din WCW. Poate fi bine pentru o intelegere pentru o seara dar unde mergi dupa aceea? O companie doreste sa mearga in viitor E ca si cum l-ai aduce pe Michael Jordan inapoi.

- Da, asta nu a iesit prea bine.
HBK: Vine o vreme cand trebuie sa te decizi sa mergi pur si simplu mai departe.
HHH : Cat priveste Hall of Fame, e dur. Avem o afacere unicat, si incercam sa realizam un Hall of Fame legitim. Incercam sa ii onoram pe cei care merita. Pentru cel care ajung acolo, e ceva absolut special. L-am auzit pe Hogan vorbind urat de spectacol, dar nu cred ca pe el il intereseaza altceva decat banii. Ca si cum l-ai chema pe Michael Jordan ca sa joace intr-un Hall of Fame al baschet-ului si el ar spune : „Perfect, dar ma prezint numai daca anul viitor voi juca pentru Bulls”. Ni se intampla mereu. Chemam pe cineva, ca sa il onoram, si el vine cu „vreau sa fac o figura. Vreau sa scot o figura. Vreau 100 de mii”. Asa ca daca spui „Dar Golberg?” fara sa il jignesc pe Bill, dar ai tipi ca Bruno Sammartino care au devenit legende prin longevitate, care ar trebui sa fie acolo, dar se tin de o parte pentru ca cred ca mai au o sansa. Luandu-l pe Bill ca exemplu, cati ani a luptat? Nu multi.
HBK: Pentru mine, nu este nici macar pe aproape. Nu pentru ca nu ar fi talentat, dar nu devii mare in cativa ani. Faima se construieste intr-o perioada lunga de timp. Incercam sa promovam oameni si sa ii ducem acolo, dar nu o poti face atat de repede. In meseria noastra, sunt alte calitati care fac pe cineva viabil pe langa faptul ca acel cineva e dur sau nu.

Raspunsul lui Bill Goldberg a venit destul de rapid pe Twitter si nu a fost unul dur cum s-ar fi asteptat majoritatea. Din contra, Goldberg a fost foarte diplomat: "Am citit ce au spus HHH si HBK despre Hall of Fame. Oricine are dreptul la o parere. Au un argument solid daca inductia se bazeaza pe timpul petrecut in industrie."

Merita Bill Goldberg sa intre in Hall of Fame in 2011?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuiulis (2013-02-23 15:57:00)
merita goldberg in hall of fame, si voi taranilor care nu ati facut nici un sport si nu va pricepeti nu contraziceti pe baetii care stiu raspunde »
eu (2012-09-27 19:30:42)
ba taci din gura ca habar nu ai , goldberg e o legenda vie e fara discutie cel mai puternic om din wwe si wcw normal ca merita hall of fame chiar daca in wwe a fost doar din 2003 pana in 2004 raspunde »
marian (2011-01-29 11:03:34)
oameni buni cei care spuneau despre recordul de 174 de victorii nu isi dau seama ca recordul era in WCW nu in WWE deci bill goldberg nu merita HALL OF FAME raspunde »
Tommy (11 2013)
Daca citesti istoria WCW/WWE acum sunt una si aceasi pentru ca WCW in 1999 a fost cumparat de vince mcmahon deci a devenit proprietatea WWE.
raspunde »
Filip:) (2011-01-29 10:43:36)
deci DX a facut istorie in lumea wwe si BILL NU. cum spunea si HBK nu sa luptat foarte mult. DECI HHH AND HBK is the best i love DX:*:*:* raspunde »
Denis Gaspar (13 noiembrie 2012)
bah esti retardat!? goldberg io batut pe hhh si batista la un loc cu picioru rupt pe hhh vostru lo batut de fiecare data.retardatu matii goldberg e cel mai tare de la debutul lui pana cand sa retras asa ca dami pace cu dx tau ca goldberg e legenda nu hall of famer
raspunde »
ILIE (2011-01-26 15:59:58)
BILL GOLDBERG merita sa intre in HALL of FAME macar ca luptat in ring citiva ani, dar in acesti ani a avut 173 de victorii si nici o infringere, nimeni nu a ajuns la asa numar de victorii , nici macar intro perioada lunga.. raspunde »
geani (2010-12-26 00:45:17)
Bill Goldberg a fost un bun jucator si daca stau bine s ama gandesc D;X Nu iar fi facut fata intrun meci Handicap de 2 la 1 asa ca Bill Goldberg trebuie introdus in Hall of Fame si pentru meciurile care lea oferit pentru noi un adevarat jucator a fost ................ raspunde »
OLD WRESTLING (2010-11-20 04:37:38)
BIll Golberg merita sa intre in hall of fame mai mul ca orce wrestler care inca nu a intrat in hall ... 173 meciur fara infangere ar fi tare un triple that mach Bill Golber vs Undertaker vs Brosck lesnar raspunde »
aGAD (2010-11-19 14:57:25)
Bill Goldberg nu la Hall of Fame ??? Ce prostie fratilor Goldberg o fost unul dintre cei mai indestructibili Wrestleri din istorie mai bun ca HHH.... Bill Goldberg ii o Legenda raspunde »
SSP (2010-11-19 08:58:38)
Goldberg asta a avut vreo 80 sau 100 de meciuri fara infrangere sau cv de genu :-? raspunde »
sergiu (20 noiembrie 2010)
173 a avut ;)
raspunde »
AersoftHBK (2010-11-18 17:37:03)
cum ar zice HBK si HHH cei doi din DX au dreptate Bill Goldberg nu merita pt ca trebuie sa ai vechime nu intri in Hall of Fame numa asa cat ai pusca din degete trebue sa ai cel putin 20 de ani de cariera in WWE si sa fi printre cei mai buni nu rahati .acuma Bill Golberg ce vrea sa intre in Hall of Fame dupa numa 4 ani de cariera sau cat mai avuse el nare cum ,parerea mea e ca nu prea merita .asta e raspunde »