marime text:

DX: "Bill Goldberg nu are ce cauta in Hall of Fame!" Vezi raspunsul lui Goldberg

Shawn Michael si Triple H au promovat indelung weekendul trecut Wrestlemania 27 care va avea loc in Atlanta. In timpul unui interviu, cei doi au vorbit despre Goldberg, unul dintre cei despre care se zvoneste ca va ajunge in Hall of Fame in 2011! Vezi ce au spus si care a fost raspunsul lui Goldberg!


	DX: &quot;Bill Goldberg nu are ce cauta in Hall of Fame!&quot;<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi raspunsul lui</span> <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Goldberg</span>

-Daca va uitati in trecut la carierele voastre si ati putea alege o rivalitate pe care sa i-o aratati unei persoane care nu se uita la wrestling, pe care ati alege-o?
HBK: Ei bine, am fost o echipa si ne-am batut si intre noi asa ca amandoi cred ca vom spune despre rivalitatea dintre noi. Pentru mine, dupa ce am revenit dupa accidentare as spune rivalitatile cu el, cu Taker si cu Jericho. De dinainte, cele cu Diesel si Razor Ramon
HHH: Pentru mine, in cariera la individual as spune probabil The Rock si desigur Shawn. Intre acestea au mai fost cateva cu niste tipi insa nu le-as numi clasice. Cu Golberg sau altii.

- Goldberg a jucat football american la Georgia Bulldogs, a jucat si la Atlanta Falcons, si a luptat pentru WCW in Atlanta. Ce ai crede despre revenirea lui pentru Wrestlemania 27 in Atlanta?
HHH: Bill incearca sa intre in Hall of Fame. Daca exista vreun zvon despre o revenire a lui, el este probabil cel care l-a pornit. Nu am auzit vreo mentionare a numelui lui.
HBK: Vrei sa te indrepti spre viitor. Este dificil sa nu te intorci in trecut si sa aduci niste nume mari din cand in cand dar nu stiu de vechile staruri din WCW. Poate fi bine pentru o intelegere pentru o seara dar unde mergi dupa aceea? O companie doreste sa mearga in viitor E ca si cum l-ai aduce pe Michael Jordan inapoi.

- Da, asta nu a iesit prea bine.
HBK: Vine o vreme cand trebuie sa te decizi sa mergi pur si simplu mai departe.
HHH : Cat priveste Hall of Fame, e dur. Avem o afacere unicat, si incercam sa realizam un Hall of Fame legitim. Incercam sa ii onoram pe cei care merita. Pentru cel care ajung acolo, e ceva absolut special. L-am auzit pe Hogan vorbind urat de spectacol, dar nu cred ca pe el il intereseaza altceva decat banii. Ca si cum l-ai chema pe Michael Jordan ca sa joace intr-un Hall of Fame al baschet-ului si el ar spune : „Perfect, dar ma prezint numai daca anul viitor voi juca pentru Bulls”. Ni se intampla mereu. Chemam pe cineva, ca sa il onoram, si el vine cu „vreau sa fac o figura. Vreau sa scot o figura. Vreau 100 de mii”. Asa ca daca spui „Dar Golberg?” fara sa il jignesc pe Bill, dar ai tipi ca Bruno Sammartino care au devenit legende prin longevitate, care ar trebui sa fie acolo, dar se tin de o parte pentru ca cred ca mai au o sansa. Luandu-l pe Bill ca exemplu, cati ani a luptat? Nu multi.
HBK: Pentru mine, nu este nici macar pe aproape. Nu pentru ca nu ar fi talentat, dar nu devii mare in cativa ani. Faima se construieste intr-o perioada lunga de timp. Incercam sa promovam oameni si sa ii ducem acolo, dar nu o poti face atat de repede. In meseria noastra, sunt alte calitati care fac pe cineva viabil pe langa faptul ca acel cineva e dur sau nu.

Raspunsul lui Bill Goldberg a venit destul de rapid pe Twitter si nu a fost unul dur cum s-ar fi asteptat majoritatea. Din contra, Goldberg a fost foarte diplomat: "Am citit ce au spus HHH si HBK despre Hall of Fame. Oricine are dreptul la o parere. Au un argument solid daca inductia se bazeaza pe timpul petrecut in industrie."

Merita Bill Goldberg sa intre in Hall of Fame in 2011?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu