marime text:

Drama in wrestling! Un luptator mexican, impuscat mortal intr-un club

Lumea wrestlingului a fost zguduita serios dupa ce un wrestler american care lupta pentru Lucha Libre USA a fost impuscat si a murit la spital! Vezi de ce a fost impuscat luptatorul de 33 de ani in timp ce isi facea slujba


	Drama in wrestling! Un luptator mexican, impuscat mortal intr-un club

Politia din DeKalb, Illinois a dezvaluit ca au informatii foarte importante in cazul impuscarii wrestlerului. Chris Long, care avea numele de Solid in Lucha Libre USA, show-ul transmis de MTV2, a fost impuscat mortal duminica seara cand lucra ca agent de securitate la un club.

Long, care avea 33 de ani, a fost unul dintre cei doi oameni impuscati. Daca Long a murit pe drumul spre spital, celalalt om impuscat a fost externat din spital dupa o noapte petrecuta in ingrijire.

“Se pare ca 3 tipi au inceput sa se poarte urat iar Chris si alti doi paznici i-au scos din club" a spus un prieten al lui Chris, Frank Aldridge. Daca acesta mai sustine ca cei 3 oameni s-au intors mai tarziu in club si pusesera tinta pe Chris, purtatorul de cuvant al Politiei sustine altceva: "Dovezile prezentate de detectivi indica altceva. Ca suspectii au tras la nimereala in club."

Long era un luptator din compania Lucha Libre USA, o companie de origine mexicana care are show-uri live si unul chiar televizat de MVT2. Long folosea numele de 'Solid', porecla pe care i se adresau si prietenii. Long era o prezenta foarte impunatoare, avand 1.95m si 170 de kilograme. "Chris isi facea prieteni foarte usor. Era foarte vorbaret. Creativ si mereu dispus sa ajute." spune prietenul sau Aldridge.

Aldridge, care a fost patronul unui restaurant din Atlanta in trecut, l-a intalnit pe Chris Long acum 15 ani si l-a angajat ca manager al restaurantului. Dupa ce acesta a fost inchis, Long l-a ajutat pe Aldridge la lansarea unei scoli de wrestling.

“Am lucrat la crearea multor show-uri de wrestling, inclusiv unul foarte religios."
Long a lasat in urma lui o sotie si doi copii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu