marime text:

DUELUL dintre The Rock si John Cena a innebunit lumea! Vanzari RECORD pentru Wrestlemania 28 in prima zi! Cate milioane de dolari s-au strans

Pentru prima data in istorie, Main Eventul de la Wrestlemania s-a aflat cu un an inainte! The Rock si John Cena se vor lupta pe 1 Aprilie in Miami. Meciul pe care fanii vor sa-l vada de 5 ani a produs isterie si vanzari record in primele 24 de ore!


	<span style="color:#f00;">DUELUL </span>dintre The Rock si John Cena a innebunit lumea! <span style="color:#f00;">Vanzari RECORD </span>pentru Wrestlemania 28 in prima zi! Cate milioane de dolari s-au strans

WWE-ul a anuntat ca in prima zi dupa ce bilete de la WrestleMania XXVIII din Miami au fost puse in vanzare s-a strans suma incredibila de 6.3 milioane de dolari! Precedentul record era de 4,8 milioane pentru editia aniversara cu numarul 25 a celui mai mare eveniment anual din wrestling.

Biletele au fost puse in vanzare sambata trecuta pentru show-ul Wrestlemania XXVIII care va avea loc pe 1 Aprilie 2012 pe Sun Life Stadium din Miami. Main Eventul acelui show va fi The Rock vs John Cena, unul dintre cele mai anticipate meciuri din istorie.

“Suntem incantati ca WrestleMania XXVIII a facut deja istorie intr-un asemenea mod" a spus John Saboor, senior vicepresedinte al evenimentelor speciale pentru WWE. "Dupa ce anul trecut a fost un eveniment ce a batut recorduri in Atlanta, cu siguranta anticipam ca Wrestlemania din Miami va fi cel mai mare si cu cel mai mult succes din istorie"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu