marime text:

EMOTIONANT - Fostele staruri din WWE s-au reunit in memoria lui Umaga! Vezi pozele

Pe 4 Decembrie 2009 lumea wrestlingului a pierdut unul dintre marile talente. La doar 36 de ani Umaga suferea doua infarcturi care i-au incheiat viata prematur. Fostii prieteni din WWE s-au reunit pentru a-si aduce aminte de cel care a fost Eddie Fatu


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">EMOTIONANT</span> - Fostele staruri din WWE s-au reunit in memoria lui Umaga!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi pozele</span>

Cei de la TMZ au publicat pozele cu fostele Superstaruri din WWE care s-au reunit pentru a sarbatori viata prietenului lor, Eddie Fatu cunoscut de fanii din Romania sub numele de Umaga. MVP, Shelton Benjamin, Charlie Haas, Jackie Haas, Shad Gaspard si actualul arbitru din WWE, Mike Chioda, au fost prezenti in Texas alaturi de membrii ai familiei lui Umaga. Cei de la TMZ spun ca acestia au spus povesti despre Umaga si, in cinstea lui, au mancat felurile care ii placea regretatului luptator samoan.

Faptul ca pozele au ajuns pe internet i-a nemultumit crunt pe cei prezenti la comemorare care au l-au acuzat dur pe cel care a trimis pozele la TMZ pentru ca a publicat lucruri intime.
Shelton Benjamin: "E mare pacat atunci cand permiti cuiva sa intre in casa ta ca prieten si se dovedeste a fi un sarpe. Memorialul lui Ekkie a fost ceva privat, nu pentru public si ma scoate din sarite sa vad ca ne-a fost incalcata increderea. Dar voi afla cine a fost jigodia care a facut asta."
Rikishi(fratele lui Umaga): "TMZ, lasati-mi fratele sa se odihneasca in pace. Iar catre cel care a trimis pozele...N-ai clasa Muthaf***er!"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu