marime text:

VIDEO: Lupta pentru drepturile albinosilor! Se baga si Sheamus?

Cand a revenit in WWE dupa accidentare, primul comentariu al lui Edge la adresa lui Sheamus a fost ca e un "Ronald MacDonald malefic"! John Cena face misto in fiecare saptamana de 'borcanul de maioneza'! Vezi cum se bate un luptator din Congo pentru drepturile albinosilor!

La Kinshasa, un luptator albinos a reusit sa se impuna impotriva prejudiciilor ce privesc pielea sa alba. Texas Mwimba lupta in ring si pentru a apara drepturile compatriotilor sai atinsi de albinism.
Cu toate ca a fost pus in garda ca va avea de infruntat idei preconcepute, cum ca ai o fata de diavol, de vrajitor, ca albinosii sunt fragili si nu pot face fata unei lupte, totusi el a decis sa intre in lupta si fiind un bun luptator s-a putut impune, dar cu foarte mare greutate. A ajuns campion al Africii, fiind astfel cunoscut, dar nu numai fiindca este albinos, ci si ca este un foarte bun luptator. Ele este casatorit si este tata a doi copii. A infiintat o fundatie pentru a apara drepturile albinosilor din Africa, si pentru a schimba ideile preconcepute. Este foarte greu, guvernul nu acorda nici un sprijin fundatiei sale, fondurile necesare raspandirii ideilor sale sunt stranse de ici pe colo.
Albinosii din Africa au probleme de sanatate, datorita lipsei pigmegntului pielii si a caldurii excesive, ei nu se pot expune la soare, trebuie sa umble cu corpul acoperit. Astfel, din banii stransi de fundatie, achizitioneaza palarii, imbracaminte pe care o doneaza albinosilor pentru a se feri de soarele puternic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu