marime text:

FOTO: Maria e HOT sau NEBUNA?! Cea mai SEXY sedinta foto in fata unui ... cimitir!

Ei bine, Maria a reusit o ceva cu adevarat nebun! Frumoasa roscata a reusit sa faca un loc inspaimantator cu adevarat placut - a pozat in ipostaze sexy in fata unui cimitir! Vezi o sedinta foto prin care Maria vrea sa arate ca poate sa ramana vedeta chiar daca nu mai e in WWE!


	<span style="color: rgb(255,0,0)">FOTO: </span>Maria e <span style="color: rgb(255,0,0)">HOT sau NEBUNA</span>?! Cea mai<span style="color: rgb(255,0,0)"> SEXY </span>sedinta foto in fata unui ... cimitir!

Fosta diva si-a aratat formele senzuale intr-un loc cu adevarat neobisnuit! Probabil cel mai neobisnuit loc pentru o sedinta foto sexy - in fata unui cimitir!

The Heyman Hustle: "Pentru cei care se temeau ca si Maria va disparea din peisaj dupa plecarea din WWE cum au patit femei precum Rebecca DiPietro, Amy Weber sau Joy Giovanni, nu e cazul sa va temeti. Fosta vedeta Playboy are multe proiecte pe masa in acest moment.
Pe langa faptul ca isi construieste o cariera in muzica si una in actorie, Maria isi dezvolta si cariera de model si este chiar dificil sa o rogi pe femeia de o frumusete naturala incredibila sa nu mai testeze limitele si sa incerce lucruri neobisnuite."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu